mynewspapers.net

Hur man gör kola choklad kringla pinnar

Hur man gör kola choklad kringla pinnar


Kola choklad kringla pinnar är salta och söta smakupplevelser. Krispigt kringla pinnar eller stavar, är belagda med krämig karamell och choklad för att skapa en behandla både söta och salta snacks älskare kan uppskatta. Gör handgjorda kola choklad kringla pinnar som party förrätter eller desserter. Dekorera dem med festliga pålägg som komplement till en fest eller helgtema. De hemlagade godsaker också göra roliga presenter när inslagna med cellofan och trött med färgglada band.

Instruktioner

• Plats 2 koppar socker, 1 dl ljus majssirap och 1 kopp kubik smör i en stor kastrull med non-stick. Smält ingredienserna på medelvärme, rör om hela tiden.

• Ta socker och smör blandningen till en koka på medelvärme. Koka blandningen i fyra minuter utan omrörning.

• Ta bort kastrullen från brännaren. Rör ner 1 burk sötad kondenserad mjölk i blandningen för att skapa en kolasås. Återvända kastrullen till brännaren och ställa in temperaturen till medium-låg. Fortsätta att koka kola blandningen vid denna temperatur, rör om hela tiden. Kontrollera den blandningens temperatur genom att infoga en godis termometer i det; När den når 118 grader C, ta bort kastrullen från brännaren.

• Häll den varm kolasås i en glasskål. Håll ena änden av en kringla spö och doppa hälften av det i kolasås. Ange karamell-täckt kringla på en smörad bakplåt eller en bit smörpapper. Att kola härda.

• Häll en 354 ml. förpackning av mjölk, mörk eller vit choklad godis beläggning i en mikrovågsugn-safe skål och smält det tills den är krämig och slät.

• Ta bort skålen från mikrovågsugnen. Håll släta av karamell-belagd kringla stången och doppa hälften av det i smält choklad beläggning. Placera kringla stav tillbaka på den stekheta bricka eller vaxat papper. Strö den våta choklad beläggningen med hackade nötter, kokosflingor, färgglada godis strössel, cookie crumbles eller någon annan topping du önskar. Upprepa processen för varje kringla stick.

• Tillåt choklad beläggning härda innan lagra pretzels i en lufttät behållare.