mynewspapers.net

Hur man gör klubbor från Jolly ranchägare

Hur man gör klubbor från Jolly ranchägare


Jolly ranchägare är en populär hårt godis som kommer i en mängd frukt smaker, och liknar klubbor, men utan pinnen. Men förvandlas dessa godis till klubbor är lätt. Hur dessa godis är gjort, kan de smältas, blandat, och matchas för att skapa en ännu större variation på det sätt som de åtnjuter. Smältande dessa godis till göra klubbor ger dig den stora fruktig smaken av Jolly ranchägare i en form som har din unika stil till den.

Instruktioner

• Bestäm hur många klubbor du vill göra. Packa upp tre Jolly ranchägare pinnar för varje lollipop som du planerar att göra.

• Sätt ugnen på 135 grader C innan du lägger ett ark aluminiumfolie på matlagning facket. Placera tre Jolly ranchägare pinnar bredvid varandra för varje bit av godis. Tillräckligt nära Place tre godis tillsammans att de vidrör. Plats varje uppsättning av tre godis 4 inches isär.

• Stick matlagning fack i ugnen. Lämnar ugnen på 135 grader C och lämna facket i sex minuter.

• Stäng av ugnen och ta bort facket från ugnen. Infoga en slickepinne pinne i botten av varje smält kluster av Jolly ranchägare. Infoga lollipop pinnen så att den går tre fjärdedelar av vägen genom godis.

• Låt klubbor 10 till 15 minuter svalna innan du tar bort från facket.