mynewspapers.net

Hur man gör klart leksak godis Suckers

Hur man gör klart leksak godis Suckers


Varje barn har en sucker eller lollipop. Godis på en pinne är roligt och vanligtvis varar en lång samtidigt som varje söt smak att avnjutas. Att göra läckra godis är en givande konst. Skapa tydliga, hårt godis är ett billigt sätt att ge godis för en stor grupp eller bara för att ha runt huset för familj och vänner. Formar för suckers kommer i många olika leksak former allt från björnar och hästar till racerbilar.

Instruktioner

• Förbereda godis sucker formar. Välja formar i form av önskad leksak objektet eller objekten. Spraya formarna med icke-minne matlagning spray. Sätta sucker pinnar inuti formar och sätta dem på bakning brickor.

• Placera 2/3 kopp vatten, 2 koppar socker och 1/4 kopp grädde av vinsten i en medelstor kastrull. Värm blandningen på hällen, med medelhög värme. Rör hela tiden tills sockret löses upp.

• Aktivera brännaren till hög värme. Ta en full koka vatten och socker blandningen. Fortsätt att koka blandningen i 10 minuter, tills det blir en bärnstensfärgad färg. Inte rör blandningen. Kolla socker sirap temperaturen med godis termometern tills den når 148 grader C.

• Ta bort kastrullen från hällen och sätta pannan botten i en skål med isvatten för att omedelbart stoppa matlagning.

• Fyll formar sucker av spooning sirap i dem, med hjälp av en tesked. Arbeta snabbt eftersom sirap tjocknar snabbt. Om blandningen blir för tjock, returnera den till brännaren och kort Värm tills den når en tunn konsistens.

• Låt suckers svalna i 20 minuter innan du tar bort dem från toy-formade formar. Wrap rotskott i klar plast eller cellofan och knyter med dekorband.