mynewspapers.net

Hur man gör kinesiska stege armband

Hur man gör kinesiska stege armband


Om du letar efter ett roligt hantverk som du kan göra var som helst, lära sig att göra en kinesisk stege armband. Barn älskar att göra dessa enkla vävda armband som symboliska mynt av vänskap. Du kan experimentera med olika färgkombinationer och stilar. Armbanden är gjorda med billigt material, och även folkskolan barn kan lära sig hur man gör dessa vackra armband.

Instruktioner

• Samla dina leveranser. Köpa strängen för den kinesiska stege armbandet på något hantverk eller sömnad leverans butik. Du kan använda strängen eller garn, men många föredrar att använda brodertråd. Det kommer i många olika färger och tjockleken på det kan justeras genom att dra ut delar av strängen.

• Välj tre olika färger av sträng som fungerar bra tillsammans.

• Mät strängen och skär en bit av samma längd från varje färg. Linda snöret runt din handled fyra gånger för att bestämma längden. Det är bättre att klippa strängen för länge än för kort. Du kan alltid klippa av överskottet senare.

• Linje de tre strängarna, med ändarna även. Lämnar ett par inches av överskott på toppen, Knut gruppen av strängar tillsammans. Säkra i trådarna till en tabell top eller tung bok med en bit tejp som täcker knut.

• Hålla två av strängarna i din högra hand och en sträng i vänster hand. Dra den enda strängen ut åt sidan och sedan löst drapera över toppen av de andra två strängarna, att göra en horisontell linje. Strängarna kommer att se ut formen på nummer 4.

• Linda svansen av 4 under de två strängarna och dra igenom öglan. Detta skapar en knut. Dra fast, men det behöver inte vara mycket snäv. Upprepa denna process 10 eller 15 gånger, tills du får längden på färg som du vill. Den upprepade knotting av strängen kommer att skapa en sjal runt de andra två strängarna. Den faktiska knuten i varje slinga flyttas över med varje slinga, så knutar kommer att skapa en stegrande design runt armband.

• Börja processen om igen med nästa färg. Upprepa detta steg samma antal gånger att du gjorde den första färgen. Växla till sista färg. Upprepa denna process tills armbandet är rätt längd.

• Gör en knut i slutet av armbandet att hålla vävning från lossa. Knut armbandet runt handleden eller handleden av en vän.