mynewspapers.net

Hur man gör kapsling lådor för en hönshusetNär dina kycklingar ska lägga ägg, föredrar de att bo på ett ställe och häckar. Även ett högt gräs eller en gammal struktur är ett perfekt område att lägga ägg, är att få en exakt plats för din hönshuset mer perfekt. Du kan göra holkar för en hönshuset för att hjälpa dig på att ruva hönsägg och utfodring din hönor. Fågelholkar kan skapas i valfri storlek, beroende på hur du vill gruppera dina kycklingar. Du har också möjlighet att skapa avdelare för dina Holkar.

Instruktioner

• Använd några varmförzinkad spik och en hammare för att spika 1 x 2 timmer på kyckling coops inuti väggen. Se till att timmer ligger 2 fot över marken. Placera dina naglar i centrum för ditt virke samtidigt hålla 1 fot utrymme mellan varje nagel.

• Skär 10 till 12 tum av PVC-rör med en roterande såg. Skär röret i halv på längden samtidigt börjar i ena änden och arbeta dig till andra sidan. Hålla ett rakt snitt längs sidan av PVC-rör.

• Använd din rotary såg för att skära den andra sidan av PVC-rör. Detta ger dig två halvmåne bitar av röret.

• Ta din hammare och varmförzinkad spik och använder dessa för att fästa 1 x 2 timmer till PVC-rör. Börja med att spika PVC röret vid varje crescent bit övre bakre kant. Detta bör vara minst 1 tum från toppen. Fortsätta spika röret till timmer utan att frångå en fot av utrymme mellan varje nagel.

• Koppla rören och virke på alla väggarna i din hönshuset. Lägg till hö i dina rör att ge en bekväm häckande område för att lägga ägg.