mynewspapers.net

Hur man gör iPhone vibrera när maskinskrivning nycklarna

Hur man gör iPhone vibrera när maskinskrivning nycklarna


Även om det finns för närvarande inga program i App Store som gör din iPhone vibrera när du skriver på tangentbordet, finns det några alternativ för iPhone-användare som har gjort en lyckad jailbreak på sina telefoner. Efter en jailbreak har du tillgång till programarkivet Cydia på din enhet--en butik av godkända icke-Apple-program som många användare hitta mycket användbar för att öka deras telefonens funktionalitet. I Cydia store hittar du flera program för att göra din iPhone vibrera som du skriver, en funktion som kallas haptic feedback.

Instruktioner

• Öppna programmet Cydia på telefonens startskärm. Om du inte har gjort en jailbreak på din iPhone ännu, måste du göra det först. Först efter en lyckad jailbreak kommer Cydia ikonen att finnas på telefonen.

• Sök för applikationer som gör din iPhone vibrera när du skriver. Två tillgängliga applikationer är HapticPro och Vibrus 3G.

• Klicka på varje program i sökresultaten att avgöra vilken iPhone app har funktioner du letar efter. När du har valt ett program, klicka på knappen installera köpa och installera det på din telefon.

• Öppna programmet och gå till inställningsmenyn att konfigurera inställningarna för vibrationer och börja få haptic feedback när du skriver på din iPhone tangentbord.