mynewspapers.net

Hur man gör iPhone mottagare Louder

Hur man gör iPhone mottagare Louder


Högljudda miljöer är någon som ringer värsta mardröm. En oförmåga att höra den andra personen på linjen kan leda till arga samtal och ett oprofessionellt rykte åtminstone. Med alla komplicerade högteknologiska funktioner som har Apples iPhone att erbjuda, justera mottagarvolymen kan tyckas vara en skrämmande uppgift. Dock kan denna enkel justering betyder skillnaden mellan ett bra samtal och en frustrerande.

Instruktioner

• Ringa ett samtal till någon i ett annat rum eller i en helt annan plats. Du kan ringa någon annan i ditt hushåll på din hemtelefon för flera försök.

• På linjen, lokalisera volume-adjust knapparna på vänster sida av iPhone. IPhone 4, är dessa knappar märkta med plus och minus symboler.

• Tryck på knappen med symbolen plus att höja volymen av Iphone's mottagare. Tryck på knappen tills den andra personen är tydligt hörbart. För att sänka volymen, tryck bara på knappen med minussymbolen tills volymen når en behaglig nivå.

• Testa mottagarens volymnivån i en bullrig miljö. IPhones mottagarvolymen kan behöva justeras för olika miljöer beroende på mängden buller runt omkring dig.