mynewspapers.net

Hur man gör indiska Shaker trummor för barn

Hur man gör indiska Shaker trummor för barn


Den indiska shaker, eller indianska skallra, används i ceremoniella ritualer. De material som används för att göra en traditionell shaker tas från de tre kungadömena---djur, mineral- och. De är ofta gjorda av kalebasser, sköldpaddsskal, stenar, frön, fjädrar, horn, ben eller läder. Shakers kan göras från olika lätt att hitta material och kan slutföras på kort tid. Barnen kommer att njuta av utsmyckning och leker med shaker.

Instruktioner

• Borra ett hål i botten av en torkade kalebass med en borr och en ¼ tum borrspets. Använd en kabel hängare att ta bort membran och frön. Borra ett hål i toppen av kalebass med en 1/8 tums borr lite.

• Sand en trä pluggen med sandpapper. Sand ena änden av pluggen något avsmalnande. Placera den avsmalnande änden av pluggen genom det större hålet på botten av kalebass och driva igenom det mindre hålet på toppen av kalebass att kontrollera passform.

• Dra pinnen ur en kalebass. Rulla en bit papper bildar en tratt. Häll småsten, frön eller popcorn kärnorna i kalebass. Skaka den kalebass för att kontrollera ljudet. Lägga till mer småsten, frön och kärnor tills du är nöjd med ljudet.

• Ta bort tratten och tryck in pluggen genom botten hålet och i det övre hålet. Säkra pluggen genom att placera lim runt pluggen där det går in och utgångar kalebass. Låt limmet torka.

• Använd färg, läderremmar och/eller fjädrar att dekorera shaker. Måla kalebass med ljusa färger och mönster. Linda en läderrem runt längden på handtaget. Limma en fjäder till toppen av handtaget eller säkra den med en läderrem. Dina indiska shaker är nu klar för användning.