mynewspapers.net

Hur man gör ihåliga konkreta rock

Hur man gör ihåliga konkreta rock


Stenar är införlivade hem landskap för ett antal skäl. De används som trädgård kantning, för lagring av jord, runt vattenfall och dammar och på egen hand, som skulpturala element. Det är inte alltid möjligt, men att få in riktiga stenar eller stenblock. Stenblock eller höga mängder av stenar är tunga och specialutrustning krävs ofta för borttagning och transport. Gör din egen stenar på webbplatsen med betong på en konkret form. Hemgjord vaggar är ihålig, vilket gör dem mer hanterbar och lätt än solid, naturliga stenar.

Instruktioner

• Hammare eller skruv tillsammans flera längder på en-av-två-tums brädor kommer i flera riktningar för att göra en rudimentär armatur. Armaturen avgör inte den slutliga utformningen av rock, men måste vara av en övergripande storlek som ligger nära önskad rock dimensioner. Armaturen syftar helt enkelt att hålla hönsnät form från att kollapsa under tyngden av betong. En armatur är inte nödvändigt för små stenar.

• Omringa armaturen i hönsnät. Hönsnät kommer att skapa en bas för betongen för att spridas på. Tvinna trådar av motsatta sidor tillsammans för att säkra delar av hönsnät runt armaturen. Hand-böja hönsnät för att skapa den allmänna formen av en rock.

• Sprida en två-tums tjockt lager av betong över form med en murslev. När betongen börjar ställa, våta murslev och flyta på ytan för att skapa slät plan på berget.

• Täcker rock med plastfolie och dimma regelbundet med vatten i minst tre dagar. Betongen måste bota gradvis så sprickor inte visas. Avlägsna plastfolie och låt den rock att bota för ytterligare minst två veckor.

• Fläcken helt härdad betong rock med betong fläcken av olika nyanser med en pensel att frammana de naturliga nyanserna i en klippa. Låt fläcken torka.

• Måla betong rock med konkreta GRUNDPOLISH med en pensel, för att bevara betong och fläcken.