mynewspapers.net

Hur man gör Homemade tepåsar

Hur man gör Homemade tepåsar


Dricka te är en omtyckt anpassad. Ursprungligen gjordes te använder tea bollar för att hålla lösblad te. Så småningom utvecklades detta i praktiskt disponibel te väskan. Nu på grund av ett växande intresse för gröna levande och ett återupplivade intresset dricka lösblad te, söker folk efter ett bättre sätt att göra te än engångspåsar som används en gång och kastas ut. En hemgjord tepåse är återanvändbara och perfekt för lösblad te, vilket gör det till ett utmärkt alternativ till engångspåsar.

InstruktionerSkär en bit av muslin ungefär 3 av 4 inches. Duken kan också skäras lite större om så önskas, beroende på hur mycket lös te är efterlyst i färdiga påsen.Sticka två hål med nålen på vardera sidan av tyget på toppen. Ett hål bör 1/4 tum från toppen och den andra hål, 3/8 tum från toppen. Trä strängen genom hålen, lämnar varje slutet av strängen hängande ur hålen. Detta kommer att lämna den huvudsakliga delen av strängen på insidan av tyget.Vik den övre delen av tunt över huvudsakliga strängen, som täcker den. Sy materialet stänga så att strängen är inneslutna i en liten tub med tyg.Vik sidorna tillsammans så att slutet strängarna är insidan av tyget. Tryck lätt på tyget med järnet så att det kommer att bo tillsammans. Sy i botten och på sidorna runt kanterna med små stygn, lämnar toppen där strängarna är inuti öppen.

Hur man gör Homemade tepåsar


Gå till färdiga väska höger. När du är redo att använda, fyll med önskad lös te och dra påsen stängd med dragsko ändarna. Sänk tepåse i varmt vatten för att brygga te.