mynewspapers.net

Hur man gör Homemade superhjälte Party gynnar för barn

Hur man gör Homemade superhjälte Party gynnar för barn


Kasta en minnesvärd fest för ett barn samtidigt som du sparar pengar genom att göra din egen part tjänst. Många barn har en kärlek till superhjältar och hemgjord superhjälte hantverk kan hjälpa barn använda sin fantasi. Party för idéer omfatta uddar, eller masker eller marionetter. Be ett barn att hjälpa dig göra de hantverk som du kommer att använda som gynnar under festen.

Instruktioner

Superhjälte marionetter

• Rita superhjältar som är både välkända och din egen uppfinning på kartong med märkpennor. Tunn kartong är perfekt, såsom typ används för att göra flingpaket. Superhjältar siffror bör vara 5 inches till 6 inches tall.

• Klipp ut superhjältar du har ritat. Gör två superhjältar för varje gäst på festen så att barn kan göra sina marionetter interagera.

• Tejpa superhjältar till Popsicle pinnar. Dela ut dessa hemgjorda superhjälte dockor till gäster som part tjänst. Barn kan hålla fast Popsicle pinnar, använda dem för att befalla marionetter och spela superhjälte spel hela partiet.

Superhjälte uddar

• Skära tyg i form av en cape, med ca en gården per gäst. Uddar bör vara bred vid basen och avsmalna högre upp där de fäster vid axlarna. Klipp ut en cape för varje gäst.

• Använd remsor av skrot tyg som band för uddar. Sy en remsa av tyg på vardera sidan av den övre delen av varje Kap så att barn kan knyta dem runt sina axlar. Dela ut på uddar som part tjänst i början av parry.

• Ge tyg markörer för gäster och hjälpa barn dekorera deras uddar som en part verksamhet. Att barn att bära inredda, Hemlagad uddar i hela partiet så att de kan emulera superhjältar.