mynewspapers.net

Hur man gör Homemade rådjur solskydd för barn

Hur man gör Homemade rådjur solskydd för barn


Att göra ett rådjur blind är ett bra sätt att jaga rådjur. Att skapa det hemma ur trädet lemmar hålla hjälper kostnaderna nere, samt maskera din lukt och ger kamouflage medan jakt. En trädtopp hjortar stå är ett annat sätt att dölja din närvaro och få ett större synfält, men det kan vara farliga för små barn. Därför är den säkraste och billigaste metoden för barnen att njuta av upplevelsen av jakt med sina föräldrar en hemmagjord marken blind.

Instruktioner

• Besök din favorit jakt plats med barnen du planerar att bygga ett rådjur blind för. Söka den deer trail, och hitta en bra plats att göra dina rådjur blind. Kom ihåg att om du skapar en separat blind, eller ställer in en trädtopp stativ, att du bör ha en konstant klart synliga siktlinje till dina barn för deras säkerhet och skydd. Tänk också på att det blir barn i blinda, och om de gör buller eller prassla runt, de kan skrämma bort någon potentiell hjort. Blinda bör vara tillräckligt långt bort från leden att hålla denna möjlighet till ett minimum.

• Markera ut en 4 fot av 4 fötter område i smutsen där du vill blinda skall placeras. Gör detta med din tå eller behandskade hand.

• Hitta fallna pine lemmar och dra dem tillbaka till din markerade utanför området. Om du inte hittar fallna lemmar, måste du klippa dem bort av en tall. Göra det, skära olika längder och storlekar av extremiteterna. Eftersom du gör en 4 fot av 4 fötter blind, se till att vissa av armar och ben är minst 4 fot lång. Få ett stort urval av lemmar och dra dem tillbaka till området av ditt barns blinda.

• Ställ dina barns stolar in mitt i den markerade utanför området. Detta kommer att berätta, ungefär, hur hög av en blind du behöver göra för att dölja dina barns närvaro. En gång på plats, du är redo att placera dina pine lemmar runt utsidan av blinda.

• Placera 4-fots pine lemmar runt basen av din framtida mörk. Lämna en liten öppning i ena hörnet så att ditt barn och du kan få och från blinda lätt. Efter har man valt en rektangulär bas, stapla mer tall lemmar ovanpå de du bara lagt. För att se den blinda väggar är robusta, alternativa riktningen av tall armar och ben som du bestämmer. Till exempel om första tall extremiteten du lagt på väggen 1 är placerad norr till söder (med klippa stammen av extremiteten pekar north, och spetsen på extremiteten pekar söderut), sedan växelvis så att lem på toppen av det pekar söderut till norr (stam-syd, spets-norr). Detta kommer att göra en mer jämn vägg och förhindra att den välter i vindar.

• Bygga upp din kvadrat foundation till omkring 2 fot lång. En gång där, steg på grenarna, mosa ner dem i varandra. Detta kommer att hjälpa lemmar klibbar ihop mer, att skapa en starkare och kraftigare bas. Gör detta för alla fyra väggar.

• Placera en annan par fötter i extremiteterna ovanpå mosade ner basen. Dessa behöver inte vara så komprimerade eller mosade ner som du i steg 6. De måste faktiskt ha en synlighet mellan kvistar och grenar så att du kan se rådjur. Efter alla pine grenar är på plats, bör blinda vara ca 4 fot hög.

• Lämna stolen i mörken när du är klar att bygga den. Detta gör att rådjur att vant sig doften av stolen och blinda tillsammans och inte vara orolig. När du är redo att jaga, blir så oroande att rådjur, ger dem möjlighet att vandra närmare till blinda inte dessa dofter.