mynewspapers.net

Hur man gör Homemade hörlurarHemgjord hörlurar var på en gång helt värdelös tills teknik student från Ghana utvecklat ett nedslitet tillvägagångssätt för att göra en funktionell och tålig uppsättning hörlurar. Med vissa grundläggande elektronik delar och verktyg, kan du göra din egen par, vilket är perfekt för ett skolprojekt eller udda gåva.

Instruktioner

• Punktering hål inne i centrum av plast lock med tång eller vassa saxar. Klippa en kabel till storlek och böja det så att den överensstämmer med ditt huvud. Skär den att anpassa sig till perfekt passform. En stark röd kabel (ca 3 fot) fungerar perfekt för att forma och trimma ner till önskad längd.

• Trä kabeln genom hålet i lock och böj det tillbaka så det göms i locken. Linda stark tråd runt kabeln på båda ändarna för att hålla den på plats. Anslut trådarna till små runda högtalare och hörlurar PIN-koden. Lödkolven kan du slutföra detta. Var försiktig att inte orsaka brott i kabeln eller smälta locken.

• Placera högtalarna i locken och täcka dem med skum. Detta kommer att göra dem mer bekväm och även mer professionella ser. Använd lim eller kitt att ordentligt fästa skummet till locken om du vill ha. Änden på hörlurar PIN-koden och den utgång/ingång änden i en vanlig CD-spelare, MP3-spelare eller dator.