mynewspapers.net

Hur man gör hemmagjorda Popcorn smak söt

Hur man gör hemmagjorda Popcorn smak söt


Du kan göra popcorn kärnorna själv, på din spis, när du behöver ett snabbt mellanmål. När du värma kärnorna kan du lägga till dina egna popcorn kryddor för att uppnå olika smaker. Popcorn har en mild smak som kan förbättras genom att göra det smak söt av socker. Att lägga socker och smör till kärnorna innan de pop kommer att ingjuta popcorn med söt smak. En gång kärnor pop, du kan servera popcorn i en skål och Lägg till ytterligare kryddor som passar din smak.

Instruktioner

• Lägga till oljan i en tung kastrull så att det täcker botten av pannan. Placera en kastrull på medelhög värme. Placera tre eller fyra popcorn kärnorna i kastrullen medan olja värmer. Hålla pannan täckt med locket lite på glänt. Detta ger fluffiga popcorn genom att tillåta steam att fly. När kärnorna i några pop, är oljan tillräckligt varm för att lägga till de återstående kärnorna.

• Lägga till popcorn kärnorna och sockret i kastrullen. Placera locket på kastrullen omedelbart, men lämna den lite på glänt.

• Skaka kastrullen att bestryka kärnorna med olja. Flytta kastrullen runt på kokplatta brännare, fram och tillbaka, medan kärnorna fortsätter att pop. Den ständiga rörelsen förhindrar kärnorna i brännaren. Ta bort popcorn från hällen när du hör en fyra till fem andra intervall mellan dyker.

• Smält smöret i mikron, i mikrovågsugn-safe skålen. Ringla smör över popcornen och servera medan det fortfarande varmt.