mynewspapers.net

Hur man gör hemmagjord pumpa Ravioli

Hur man gör hemmagjord pumpa Ravioli


Att göra pasta hemma kan verka skrämmande, men det är egentligen ganska enkelt när du får kläm på det. Mannagryn mjöl är mer traditionella för torr pasta, kan det vara svårt att arbeta med för nybörjare; använda en eggy mjöl pasta är mer ideal för att göra färsk pasta. Pumpa ravioli är en läckra specialiteter från regionen Verona i Italien, där de vanligtvis är ihopkopplade med en salvia brun smörsås.

Instruktioner

• Kombinera mjöl, salt och olja i en matberedare eller bunke. Häll långsamt i tre hela ägg och en avskild äggula medan bearbetning eller under omrörning tills äggen kombineras helt och degen bildar en boll.

• Kavla ut degen antingen manuellt med en brödkavel eller genom pasta maskinen så tunt som möjligt. Dela degen i två samma stora rektanglar för att använda en som toppen och en som botten av ravioli.

• Lägg ett ark över din ravioli cutter om du har en, annars bara lämna den platt på disken. Sked ca 1 msk av pumpa fylla med jämnt fördelade intervall på rullas ut degen. Rör ner kryddor, örter eller salt efter smak i pumpa innan du distribuerar den om så önskas.

• Vispa ihop den reserverade äggvita och 1 msk vatten. Använda bakelse borsten för att distribuera detta ägg tvätt mellan och runt varje matsked fyllning. Layer andra pasta degen rektangeln över toppen och tryck ned mellan och runt varje sked för att skapa en säl.

• Tryck ner med din ravioli cutter om du har en att separera varje individuella ravioli. Om du inte har en, använda en pizza cutter klippa mellan varje ravioli. Din skära behöver inte vara perfekt, speciellt om du vill fästa uppmärksamhet på det faktum att ravioli är hemlagad och inte affären. Du kan nu antingen koka ravioli i några minuter och ät direkt, eller utrymme dem på en bakplåt och frysa för senare användning.