mynewspapers.net

Hur man gör hemgjord glass med splenda

Hur man gör hemgjord glass med splenda


Glass är en läcker och lyxig behandling som åtnjuts av både barn och vuxna. Hemmagjord glass med färska råvaror, och är ett roligt och enkelt sätt att ta nöje i denna älskade tidsfördriv medan skapa en variant som är unik för dina inställningar. En variant av hemmagjord glass är att ersätta Splenda för socker och andra sötningsmedel. Sockerfri metoden är en frisk och smakrik alternativ till allas favorit dessert.

Instruktioner

Hur man gör hemgjord glass med splenda


Tvätta i glassmaskinen och placera den i frysen. Behållaren gel i en cream maker måste vara mycket kallt och bör frysas i 6 till 22 timmar. För att testa om det är tillräckligt kallt, skaka glassmaskinen. Om du hör inte flytande flyttar, skålen är frysta och klar för användning. Hålla glassmaskinen i frysen tills glassen smeten hälls i det.

Hur man gör hemgjord glass med splenda


Blanda mjölk, Splenda, salt och pulveriserad mjölk i en skål med en träsked. Häll smeten i en medelstora pott och värma upp över en medelhög värme, att se till att Splenda är upplöst. När blandas ihop, minska till låg värme och täcka behållaren, och se till att hålla smeten varm men inte kokande.

Hur man gör hemgjord glass med splenda


Separata sju äggulor från den vita delen av ägget och placera dem i en liten skål. Denna skål bör skilja sig från mjölk blandningen. Blanda äggen i två till fyra minuter med en elektrisk mixer tills äggen har tjocknat. Ägg kan också blandas med en hand visp, men detta kan ta lite medan längre att bli tjockt. Ta bort locket i grytan och häll äggulorna långsamt i mjölk blandningen.

Hur man gör hemgjord glass med splenda


Häll ägg äggula blandningen i en skål med mjölk. Värm nya ägg och mjölk blandningen i grytan på en medelhög värme. Värmen ska inte kokande och blandningen ska röras ständigt med en trä eller plast sked, tills den blir tjock, liknande till konsistens på såsen.När blandningen är tjock, Stäng av värmen och häll i half-and-half och vanilj. Täck grytan och placera den i kylskåpet i minst 8 till 24 timmar att kyla. Generellt, ju mer kalla glassen är desto bättre blir glass.Ta glassmaskinen ur frysen och slå på den. Gröp ur smeten och häll den i maskin för 15 till 20 minuter eller tills den tjocknar. Maskinen kommer också indikera att det är gjort frysning genom att göra en ansträngda motor ljud. När glassen är klar bör det ha en mjuk och krämig konsistens.Placera innehållet för dem som vill ha en hårdare glass, i en lufttät behållare i frysen en ytterligare två timmar.