mynewspapers.net

Hur man gör havre kakor

Hur man gör havre kakor


Att göra traditionella hemlagade havre kakor är snabbt och enkelt. Även för en nybörjare tar det bara ca 30 minuter för att göra en bra efter middagen behandla för dig eller din familj. Ingredienserna är också mycket enkel. Om du lagar mat regelbundet, kanske du redan har mjöl, smör, socker och bakpulver. Om du inte redan har några av ingredienserna hemma, kan du ta en snabb tur till mataffären utan att bryta banken.

Instruktioner

Hur man gör havre kakor


Värm ugnen till 176 grader C. vara säker att använda en icke-stick bakplåt eller en något smord plåt om en icke-stick en inte är tillgänglig.I en 2 qt. bunke, tillsätt 227gr. smör och 1 dl socker. Blanda med en träslev tills krämig. Du kan välja att använda en elvisp, men se till att inställningen blender är på låg och bara blanda tills blandningen blir krämig.

Hur man gör havre kakor


Långsamt sålla i mjöl och bakpulver och försöka hålla blandningen lika krämig som möjligt. Se till att sålla mjöl i skålen lite i taget. Det kan göra blandningen smälter om mjölet tillsätts för snabbt.

Hur man gör havre kakor


Långsamt lägga till havre, blanda dem med händerna så jämnt som möjligt. Med hjälp av händerna är den bästa metoden som tjocka blandningen kan göra med hjälp av en träsked svårt. Detta kan vara ett roligt jobb för barn med rena händer.

Hur man gör havre kakor


Gör 1-tums bollar från smeten med händerna och lägg dem på en icke-stick bakplåt. Rulla varje boll mellan händerna för att göra dem så rund som möjligt. Försök att göra cookie bollar enhetlig att producera kakor av samma storlek och form.

Hur man gör havre kakor


Grädda kakorna i 14 till 16 minuter tills något brynt och sedan ta bort från ugnen. Koka inte cookies eller de kommer att vara hårt och sprött i stället för mjuk och fuktig.