mynewspapers.net

Hur man gör hästen hår smyckenUnika smycken kan göras med tagel. Detta smycken kan bärs av skaparen och även säljas på hantverk mässor och visar. Oavsett om du äger en häst, vet någon som gör, eller kommer att köpa häst hår, finns många olika smycken design och typer som använder det som ett material. Hästens svans hår kan göras till halsband. Kort hår från den Hästens man kan användas för att skapa armband och ringar.

Instruktioner

• Ta bort cirka 50 hårstrån från en Hästens man. Var noga med att inte ta bort dem alla från samma plats. Ta bort hår genom att klippa det ur mane nära roten. Du kan också köpa häst hår online.

• Samla en bunt av häst hår ungefär lika bred som din tumme. Säkert en ände med hjälp av ett gummiband. Sätt in kabeln i bunten. Kabeln bör köra häst hår längd.

• Fläta håret, att hålla tråden i centrum bunten av flätan. Fläta håret kommer att dölja kabeln. Använda silkessnöre för att binda båda ändar av flätan. Ta bort det elastiska bandet och trimma överflödigt hår.

• På varje ände av armband, dra silkessnöre genom en cap slutet och bifoga en smycken lås. Eftersom hästen håret är tätt flätad runt kabeln och säkrade med cap slutar, kommer inte det Knut eller reda ut.