mynewspapers.net

Hur man gör hårfärgningsmedel tona ut

Hur man gör hårfärgningsmedel tona ut


Hårfärgningsmedel är en permanent eller semipermanent behandling att göra ditt hår ljusare eller mörkare. Semipermanent hårfärgningsmedel är gjord att blekna i flera veckor. Permanent hårfärg, dock är avsedd att pågå så länge som möjligt. Tänk på att över bearbetning håret kan vara mycket skadligt, och det föreslås att du låter din hår vila i flera veckor innan du försöker ändra färgen på ditt hår igen. Men om du helt enkelt inte kan vänta, det är möjligt att göra permanenta hårfärgningsmedel blekna i några dagar.

Instruktioner

• Häll ut om ¼ av en flaska Prell schampo; lägga till bakpulver upp till toppen av flaskan. Skaka ordentligt.

• Häll Prell och bakpulver blandningen över håret vått och skrubba kraftigt. Lämna på 20 minuter. Skölj ordentligt.

• Använda diskmedel på ditt hår. Skrubba kraftfullt och lämna på under 10 minuter. Skölj ordentligt.

• Om stegen ovan inte fungerar, tillämpas en hårborttagning kit som L'Oreal hårborttagning på ditt hår. Dessa kit kan köpas på din lokala apotek eller skönhet leverans butik, men kan vara mycket skadligt för håret. Använd bara om du är desperat att omedelbart byta din hårfärg.

• Om stegen ovan inte har fungerat, kan du överväga blekning färgen ur håret, och dör ditt hår tillbaka till dess normala skugga. Du kan köpa hår blekmedel på ditt lokala apotek och hitta en hårfärgningsmedel som matchar din ursprungliga färg. Lämnar håret blekmedel i enligt instruktioner, och tvätta och torka håret ordentligt innan du ansöker hårfärgningsmedel. Lämna på i cirka 40 minuter och skölj ordentligt. Detta förfarande kommer vara ytterst skadligt för håret om du nyligen har färgat eller blekt det.