mynewspapers.net

Hur man gör hår bågar av Material

Hur man gör hår bågar av Material


Hår bågar är en populär hår tillbehör för kvinnor i alla åldrar. Att göra dem själv innebär att du har ultimate kreativ kontroll: över hur stora de är, vilken typ av material de är gjorda av, och vilka färger och mönster som de är gjorda i. Du kan också välja att koppla dem till olika objekt, till exempel barrettes, pannband och hästsvans innehavare. Alternativen är oändliga eftersom det finns ett stort sortiment av tyger att välja mellan när du gör ditt eget hår bågar.

Instruktioner

• Klipp ut en bit tyg dubbelt så lång som du vill ha bågen vara när den är klar. Bredden på tyget ska vara mellan 3 och 5 inches. Detta beror på hur bred du vill ha färdiga bågen vara.

• Vik höger sida av tyget 1/2 tum mot baksidan på långa ändarna. Vik kortsidorna mot baksidan på samma sätt, överlappande veck lite i mitten. Detta kommer att skapa fin, ren kanter på framsidan av fören och säkerställa veck bo säkert. Hålla på plats med ett finger.

• Nypa mitten av fören inåt att skapa formen båge. Vänd i fören på höger sida och sy några stygn i centrum för att skydda bågen. Se till att du sy genom alla lager av material några gånger. Knyt tråden ordentligt på fel sida av fören och klipp bort ändarna.

• Klipp en liten remsa av tyg och vika långt avslutar över så att inga kanter kan ses. Sy tyget till en liten slinga som passar över ändarna av fören men är också tillräckligt liten för att säkra mitten av fören. Trimma bort ändarna på slingan och glida över i slutet av fören i området centrum.

• Tillämpa varmt lim på baksidan av mitt i fören och limma den mot en fransk Hårspänne, ett pannband eller ett brett hästsvans innehavaren. Låt torka helt innan du använder.