mynewspapers.net

Hur man gör hantverk att sälja på marknader

Hur man gör hantverk att sälja på marknader


Om du har en passion för att göra en-av-en-slag hantverk, kan du utnyttja din skicklighet och talang och förvandla det till en inbringande möjlighet. Säljer hantverk på lokala loppmarknader på hantverk mässor kan hjälpa dig att tjäna extra pengar medan du gör något som du älskar. Det är måttligt lätt att göra och sälja dina egna hantverk, men det tar engagemang och tid. Det är viktigt att du inte bara erbjuder högkvalitativa hantverk, men också göra dig stå ut till köpare över andra säljare.

Instruktioner

• Besluta om ett tema eller typ av båt du vill specialisera sig på. Genom att ha en specialitet inom din crafting, kommer du att kunna arbeta mer effektivt och också visas mer organiserade och professionellt mot potentiella köpare. Du kan till exempel specialiserar sig på anpassade smycken uppsättningar eller intrikat utformade stickning. Detta gör att du kan stå ut när du säljer på marknaden.

• Forskning kommande hantverk mässor och marknader i ditt område. Observera datum och tid för varje händelse, som ansökningsdag om tillämpligt och kostnaden för att hyra och ställa in space. Fyll i alla nödvändiga ansökningshandlingar och betala gällande avgifter i förväg.

• Börja förbereda båten flera månader innan marknaden eller rättvist. Detta kommer att ge med tid att göra tillräckligt hantverk att sälja, samt ge dig lite tid för raster och experiment inom din specialitet. Skapa flera av varje hantverk i olika färger att införliva variation i dina varor.

• Ställer priser för alla dina hantverk och bestämmer hur mycket du är villig att förhandla med köpare, om alls. När prissättning, faktor i materialkostnad, den tid det tog för att skapa objekten och kostnaden för hyra utrymme på marknaden och vinst. Detta kommer att säkerställa att du inte förlorar pengar på att sälja din hantverk.

• Experiment med tabell set ups i ditt hem för att se hur var och en av dina hantverk ser läggas ut på marknaden. Detta kommer att säkerställa din set-up är organiserad och sobra, som kommer att locka potentiella köpare.

• Göra en lista över de kvaliteter din hantverk besitter som gör dem önskvärt. Detta ger dig några talande poäng till adress med kunder på marknaderna och hjälp du övertala dem att köpa från dig över de andra säljarna.