mynewspapers.net

Hur man gör Hand dirigeras Cedar tecken

Hur man gör Hand dirigeras Cedar tecken


Cedar tecken är ett bra sätt att lägga till en vardagsnära och naturliga söker förstärkning till ditt företag eller hem. Dessa tecken kan beställas från ett företag som använder maskiner för att snida bokstäver i tecken, eller du kan lämna väg din egen skylt med en router. Hand dirigeras tecken har ett rustikt, Hemlagad utseende som inte kan kopieras med en maskin. Det unika utseendet dessa hand dirigeras cedar tecken är en önskvärd egenskap som förbättrar deras unika design och gör dem en av ett slag.

Instruktioner

• Välj en ceder styrelse som kommer att vara tillräckligt stor för att visa alla dina bokstäver. Du kan välja att använda en stor nog att rymma en kantlinje runt dina brev styrelse. Du kan köpa en ceder ombord på en mest timmer gårdar eller konsthantverk butik.

• Besluta på vilken router bit du vill använda och ställa in den i routern. Var noga med att biten är inte mer än ¼-tums djup. Ställa in routern med en djup borr gör routern svårt att kontroll och kan orsaka trä för att röka och bränna.

• Rita bokstäverna på skylten med en blyertspenna. Du kan göra detta frihand eller du kan använda schabloner och papper om du föredrar din tecken att ha en mer polerad. Du kan justera storleken på bokstäverna att passa fint på styrelsen med plats runt kanterna för gränsen, om du önskar.

• Säker cedar styrelsen till en robust bänk eller bord med en klämma eller vikter. Det måste spännas fast ordentligt nog att styrelsen inte kommer att flytta under trycket av routern som bokstäverna är huggna.

• Rutt ut bokstäver med din router långsamt och försiktigt. Om du föredrar, kan du skicka ut allt utom bokstäverna att skapa en upphöjd bokstav look. Det är bra att använda en mjuk, stadig rörelse samtidigt hålla två händer på routern på hela tiden.

• Använd en sander för att jämna ut brev kanter och sidor av tecknet. Borsta bort eventuella spån och skräp som kan ha bildats under slipning processen.

• Tillämpas en finish som du väljer på skylten om du önskar en finish än den naturliga cedar trä finishen. Fläckar kan du förbättra cedar färg eller du kan lämna tecknet naturliga, om du föredrar. Om ditt tecken ska användas utomhus, är det en bra idé att använda någon typ av finish för att skydda den från vittring.