mynewspapers.net

Hur man gör hampa armband med åtta strängar

Hur man gör hampa armband med åtta strängar


Hampa är en mångsidig material som kan användas för att skapa vänskap armband, halsband med mera. Många mönster kan du skapa knuten utföranden och vävda mönster med hampa som kan anpassas för varje projekt. Använd fyra delar för att göra en enkel vänskap armband eller åtta delar för ett bredare armband med en V-formad design. Lägga till färg till din hampa armband genom att lägga till accent pärlor eller med hjälp av hampa färgat i dina favoritfärger.

Instruktioner

• Skär åtta delar av hampa ungefärligt 30 inches lång. För att mäta den exakta längd som behövs för ditt armband, mäta längden på din arm från axel till finger spets; sedan, dubbla det.

• Knyt de åtta delarna av hampa med en enkel överhandsknop ungefär 2 inches från slutet av strängen. För att väva lättare, kan du välja att säkra hampan till en bit kartong med ett metall klipp eller klämma. Klipp den knutna änden av strängen till kartong och lägga den i knät eller på ett bord.

• Separata delar av hampa i två grupper om fyra och sprida de två grupperna väl åtskilda från varandra. Samtal gruppen fyra strandar till vänster den vänstra delarna och högern rätt trådar.

• Separata enskilda delar från varandra och lägga dem platt mot papp. För dessa instruktioner, strand längst till vänster är den vänstra siffran 1 strand och de andra tre, går från vänster till höger, kommer att hamna på nummer 2 och nummer 3 nummer 4. Strand längre till höger kommer att vara rätt nummer 1 och den andra, från höger till vänster, kommer att vara nummer 2, nummer 3 och nummer 4.

• Plocka upp den vänstra siffran 1 strand och skapa en knut runt vänstra strand nummer 2. Så genom att lägga kvar strand nummer 1 över toppen av nummer 2 och Linda den runt bakom och dra den genom klyftan mellan de två delarna. Upprepa denna process för att bilda en andra Knut runt vänstra strand nummer 2.

• Skapa två knop på vänstra strand nummer 3, fortfarande använder den ursprungliga vänstra strand nummer 1 för att skapa knop. då göra samma på vänstra strand nummer 4. När du är klar, den ursprungliga vänstra strand nummer 1 bör vara mitt i åtta delar och vad som ursprungligen var kvar strand nummer 2 bör strand längst till vänster.

• Upprepa steg 5 och 6, med rätt trådar men vända riktningen. Börja med den högra strand, rätt strand nummer 1, och använda den för att vira två knutar runt högra strand nummer 2. Fortsätta genom att Linda två knutar runt högra strand nummer 3 och 4. När du är klar, blir den ursprungliga rätta strand nummer 1 i mitten bredvid den ursprungliga vänstra strand nummer 1.

• Upprepa steg 5 till 7, alltid börjar med den längst till vänstra och höger delarna. När du skapar mer knop, börjar en V-formade mönster form.

• Fortsätta skapa knop tills armbandet är önskad längd. När armbandet är tillräckligt lång, ta bort hampan från klippet och knyt en knut i vardera änden av strängen, så nära i början och slutet av knuten mönster som möjligt.

• Trimma bort eventuella överskott hampa men lämna 2 eller 3 inches på varje ände av armbandet. Använda hampa på ändarna för att knyta armband på din handled.