mynewspapers.net

Hur man gör hållbara bagagebrickor

Hur man gör hållbara bagagebrickor


Bagagebrickor är användbara för att identifiera ditt bagage när du reser och är viktiga för flygbolagen att matcha förlorat bagage med dess rättmätiga ägare, men de kan tjäna många andra syften också. Kids' Skolryggsäckar, dator påsar, gym väskor och strandväskor är bara några av de artiklar som du kan identifiera sig med ett bagage-tag. Taggar på bagage varierar från sladdrigt papper taggarna med elastiskt snöre att flygbolag ge till graverad mässing Taggar med läderremmar, men du kan enkelt göra stadiga, billig Taggar hemma.

Instruktioner

• Skriv in följande information med ordbehandlingsprogram, att välja en teckenstorlek 12 till 20 punkter för läsbarhet: ditt namn, fullständig postande adress och telefonnummer.

• Anpassa etiketten genom att infoga en bild bredvid den identifierande informationen. Ett foto av dig, din familj eller en favorit semester destination får användas. Om du gör taggen för en påse med ett särskilt ändamål, som tennis eller golf, Välj en lämplig bild, till exempel en tennisracket eller golf club.

• Skriv ut etiketten på vitt papper. Ytterligare anpassa etiketten genom att rita en färgstark gräns eller annan design runt kanterna med en bjärt färgade markör.

• Skär papperet lite mindre än laminering lakan. Ett mått på 2 av 3 1/2 inches lämnar en lämplig gräns för laminering lakan.

• Öppna själv laminering lakan, placera etiketten inuti och tryck laminering lakan tillsammans. Utjämna eventuella luftbubblor så täcker sig ordentligt.

• Sätt plast slingan genom springan i taggen, och anbringa på väskan.