mynewspapers.net

Hur man gör Häll på plats betong bänkskivor

Hur man gör Häll på plats betong bänkskivor


En Häll på plats betong bänkskiva kan verka som en skrämmande projekt för gör-det-självare med tanke på mängden fysiskt arbete. Stegen är enkla att följa Trots svårigheten att uppgiften, och den mest utmanande delen för dem som är ovana vid att arbeta med betong kommer att blanda och tillämpning av betong i bänkskivan formen. Bära gummihandskar, skyddsglasögon, en långärmad skjorta och jeans till skydda din hud mot exponering för den konkreta blandningen och låt inte brist på erfarenhet avskräcka dig från att ta på utmaningen att göra din egen Häll på plats betong bänkskiva.

Instruktioner

• Skär en bit av melamin som är längd och bredd du vill ha din bänkskiva. Detta kommer att bli basen av din mögel och kommer att finnas kvar när resten av mögel tas bort. Spika eller skruva styrelsen på plats ovanpå ditt skåp.

• Skär remsor av melamin blir sidorna och framsidan av din mögel (bakre väggen bildar baksidan av mögel). Varje remsa ska vara avsedda höjden av tjockleken på din bänkskiva. Spika varje remsa till basen av mögel med en spikpistol. Användning naglar ca 1/2 tum längre än tjockleken av melamin. Längre naglar kan vara annorlunda att ta bort och kortare naglar kan inte vara stark nog att hålla betongen.

• Applicera en 1/4-tums sträng täta på kanterna inne i melamin mögel att förhindra läckor och ge en krökt utseende till kanterna på din konkreta bänkskiva. Använda en våt en trasa över fingret till mjuka täta längs kanterna av mögel.

• Ställ in förstärkning armeringsnät i melamin formen att säkerställa integriteten för konkreta bänkskivan och förhindra sprickor när betongen torkar. Hålla att maskorna inte mer än en tum från det område som kommer att vara toppen av bänkskivan.

• Kombinera vattnet, färgämne och betong blanda i en blandning badkar. Beloppet av varje ingrediens kommer att bero på storleken på din konkreta bänkskiva, men proportionerna kommer att noteras på behållaren betong blanda. Rör blandningen med en mason hoe tills det har en konsistens som liknar cookie deg.

• Scoop den konkreta blandningen i melamin formen. Använd en trä flöte för att komprimera betongen som du skotta det i formen för att undvika luftbubblor som kommer att försvaga integriteten i bänkskivan. Använd en hammare för att knacka lätt på i ytterkanten av mögel för att bryta alla luftbubblor som samlas nära den gjuta kanter.

• Tillåt betongen för att ställa in i en timme, sedan använda en murslev för att skrapa bort eventuella överskott betong från toppen av melamin mögel.

• Bända melamin sidorna från bänkskivan med bända bar efter det har torkat i sju dagar. Bända mot melamin, inte mot betong, för att undvika att skada bänkskivan.

• Tillämpa silikontätning mot kanterna av bänkskivan där det vidrör väggen och runt nedre kant av bänkskivan där den vidrör kabinettet.

• Tillämpa konkreta GRUNDPOLISH på toppen och kanterna på konkreta bänkskivan för att skydda dess yta.