mynewspapers.net

Hur man gör hackig lager

Hur man gör hackig lager


Meg Ryan och Lauren McKnight är bara två kändisar som har fotograferat med hackig lager. Denna stökigt men moderiktiga stil uppnås genom att skära grov lager i hela håret, och styling med en ljus vax eller hårspray. Hackig lager är lätta att underhålla eftersom det ingen spelar roll om de får för tangled--arruffano håret förbättrar ovårdade utseende. Ta ett par hår sax att klippa ditt eget lager.

Instruktioner

• Tvätta, torka och borsta grundligt håret. Ta bort alla knutar och trassel.

• Luta huvudet framåt något och sopa den främre delen av håret åt sidan. Lyfter en bit av håret mellan fingrarna på din mindre dominerande hand.

• Hålla hår rakblad i handen dominerande så du har kontroll. Håll den i 45 graders vinkel mot huvudet och försiktigt glida in genom den nedre tredje delen av håret, eller från den längd du vill att lagret ska börja. Börja retas rakhyveln nedåt. När du gör det, raka du bort hår för att utveckla ett lager.

• Glider rakhyveln genom den främre del av håret för att skapa en hackig lager. Arbeta igenom det en gång, och titta på dig själv i spegeln. Bedöma om du vill att lagret ska vara kortare och lättare--om du göra, fortsätta att arbeta med den hår rakhyveln att ta bort mer längd.

• Vrid huvudet åt sidan. Plocka upp ett avsnitt av hår på ryggen och få det sidan av örat så du kan se det i spegeln. Knivskarpa skär detta avsnitt som du gjorde med den främre delen av håret. Skär igenom den två gånger med rakhyveln göra hackig lagret mer dramatisk.

• Växla till den andra sidan av huvudet. Skapa en annan ett hackigt lager genom att plocka upp sektioner av hår och glida rakhyveln över ändarna. Slingra sig fingrarna genom håret att se om det är som du vill ha den.

• Skapa andra avsnitt av lager i håret. Samla in ett tunt lager från toppen och lätt skär ändarna med en rakkniv. Se till att du rakar dig lätt så hackigt lagret blandas med längden på hår nedan.

• Skaka håret noga för att ta bort bitar av hår du rakat av och borsta igenom ännu en gång.

• Massera en liten mängd vax mellan fingrarna och arbeta den genom ändarna av ditt hår medan vrida något. Lyfter i ändarna för att förbättra utseendet på lager. Om du vill ett fylligare utseende, lägga till mer vax och scrunch ändarna uppåt.