mynewspapers.net

Hur man gör gympapåsar och dragskoväskorGympapåsar och dragskoväskor kan göras i många olika storlekar och används för många olika ändamål. En större Gympapåse kan användas som en återanvändbar matkassen eller en tygkasse för att bära stickning och andra hantverk projekt. Det kan också användas som en övernattning väska. Medelstora påsar kan användas som handväskor och små kan användas för kvällen plånböcker eller barnens plånböcker. Alla storlekar kan användas som gåva påsar. Förutom mångsidigheten av gympapåsar och dragskoväskor är de också lätt att göra. En början avlopp med grundläggande sömnadsskicklighet kan göra dem. I själva verket är det ett utmärkt första sy-projekt.

Instruktioner

• Köpa och förbereda dina leveranser för en stor Gympapåse. Du behöver 1/2 gården av kraftig bomull med tråden att matcha. Också, köpa 3 varv av matchande sladd. Tvätta ditt tyg genom en medelvärme cykel i tvättmaskinen och sedan torka det på medium. Detta kommer att möjliggöra krympning innan du börjar ditt projekt.

• Klipp ditt fabric. Du behöver två bitar av tyg, 13 inches bred och 17 inches lång.

• Pin två sidor och botten av dragsko påse tyg, höger sida inför. Lämna en 1 1/4-tums öppna området överst i varje söm på båda sidor av påsen. Sy över fästa området med en 1/2-tums söm.

• Stäng påsen räta. Tryck på sömmarna öppna med ett ångstrykjärn.

• Tryck på 1/4 tum under dubbelsidig top, fel sidor inför. Tryck på en annan 1 tum under, också. PIN-båda sidorna på plats.

• Sy både top områden över stiften, nära insidan vik. Backstitch i början och slutet av varje sida för extra styrka. Detta kommer att utgöra två rör som kommer att hålla sladden (Rita sträng).

• Skär inköpta sladden i hälften. Varje halva bör mäta 1 1/2 fot. Bifoga en stor säkerhetsnål till ena änden av ett rep. Använda säkerhetsnål för att vägleda sladden genom en sida av tyget röret. Jämna ut sladden och knyta dem samman över toppen av Gympapåse. Upprepa med andra sidan.