mynewspapers.net

Hur man gör gummi Powered modellflygplan

Hur man gör gummi Powered modellflygplan


När du avveckla ett gummiband, fyller med potentiell energi, och när du släpper det, att energi blir rörelseenergi och gummibandet unwinds. Du kan utnyttja denna makt för att flyga ett modell flygplan om du kopplar det korrekt. Dessa plan är lätta att flyga när du bygger dem och göra dem är ganska enkel. Du kan anpassa och inreda planet som du tycker passar och experimenterar med din plan.

Instruktioner

• Skär en flygkropp från den 1/8-tums balsa som är ungefär 12 inches lång, eller oavsett längd du vill ha på planet till vara. ClipArt-propellern på framsidan av flygkroppen.

• Spik tackel i botten av flygkroppen, långt bak.

• Linda det elastiska bandet runt tackel och fäst den till kroken på framsidan av planet. När du vrider propellern, kommer att det elastiska bandet avveckla, sedan varva ner och snurrar propellern när du släpper.

• Bygga vingar ur 1/16-tums blasa trä och papper. Bygga en 3-tums 12-tums ram av balsaträ och sedan stretch och lim silkespapper över vingarna. Koppla dessa vingar till kroppen av planet. Alternativt kan du använda ett mönster som den i länken i resurser.

• Se avsnittet svansen på samma sätt till vingarna. Att stabilisatorn 4 inches av 2 inches och ett roder som är en 2-tums fyrkant. Koppla detta till svansen slutet av planet. Låt limmet torka över natten.