mynewspapers.net

Hur man gör gratis telefonsamtal från en telefonautomatMed mobiltelefon användning ökar blir telefonautomater ett minne blott. Men eftersom inte alla äger en mobiltelefon, har en signal eller ett laddat batteri, telefonautomater finns kvar, om än inte lika bekvämt som de en gång var. Medan det bolag som äger telefonautomat är i branschen för att tjäna pengar, finns det sätt att ringa utgående samtal utan att behöva betala för samtalet själv.

Instruktioner

• Ringa avgiftsfritt nummer gratis på en telefonautomat. Du behöver inte sätta in pengar att ringa 1-800, 1-888 eller 1-877 eller 1-866 börser.

• Ring samla använda en samla anropande tjänst som 1-800-COLLECT (265-5328). Slå försiktigt. Samla in samtal är "gratis" för den person som gör samtalet, men personen acceptera samtalet måste betala för den. Observera att debiteras kan överstiga £1.90 per minut, ibland betydligt mer. Därför forskning in anropande prisuppgifter innan du lämnar hem eller följa direktiven när du ringer att lära hastigheten före följande genom med din BA-samtal, om så önskas.

• Ringa 911 eller 0 för operatorn gratis på en telefonautomat. Du kan också ringa upp en lokal telekommunikation Relay tjänster (TRS), som är en tjänst som används för att ringa en person som är hörselskadade.