mynewspapers.net

Hur man gör gratis samtal till en fast PC telefonMed kvalitet högtalare och mikrofoner (eller ett headset), du kan ringa samtal från datorn till en fast och din mottagare inte skulle veta att du använder din dator till appellen. Det är fri programvara som du kan ladda ner som du gör fast PC till telefon samtal eller särskilda enheter som du kan köpa som gör att du kan ansluta en fast telefon till din dator.

Instruktioner

• Kontakta din fasta telefon leverantör eller trådlösa leverantör att se om de har några ytterligare tillägg alternativ som tillåter dig att göra PC-till-PC telefonsamtalen. Till exempel AT & T U-verse 2wire trådlös router har en port för en telefon ringa med fast telefon.

• Ladda ner en gratis dator telefonitjänst. Google Voice ger dig ett unikt nummer som kan användas för att ringa och ta emot samtal från telefonen cell eller fast telefon eller via ditt Gmail-konto. Tillgång google.com/voice och gmail.com att inrätta ett nytt konto. När det fastställs, få tillgång till ditt Gmail-konto och klicka på "Ring telefon." Ange numret på den fast telefon du vill kontakta och klicka på den gröna ring-knappen.

• Köpa en adapter telefonitjänst som MagicJack (ca £25 April 2011). Du kommer att kunna göra obegränsade samtal till fasta telefoner från datorn. Ansluta MagicJack till en ledig USB-port på din dator och sedan ansluta telefonlinjen fast telefon. Ringa ett samtal på telefonen som din normalt skulle.