mynewspapers.net

Hur man gör gratis & lätt hemlagad fiskagn

Hur man gör gratis & lätt hemlagad fiskagn


Ingenting kan vara ganska så avkopplande som sitter av ett lugnt stream fiskar på en lat eftermiddag. Det finns inget som kan vara mer tillfredsställande än upprullning i en stor regnbåge på bete du gjort själv med ingredienser du förmodligen redan har i ditt kök. Här är ett lätt sätt att piska upp en deg bete som regnbåge älskar.

Instruktioner

Skapa ditt bete

• Mjuka bearbetade tegel ost i mikrovågsugnen i 30 sekunder, tills det är lätt att arbeta med. Blanda majsmjöl och ströbröd med en träslev tills grundligt i kombination.

• Strö degen med vitlökspulver. Rör i grundligt. Tillsätt 3 droppar av anis olja och blanda väl. Öring älskar doften och smaken av båda dessa smaker.

• Öring är attraherad av färgen på smältost, kanske du vill ge din degen en högre visuell överklagande. Dela degen i hälften medan fortfarande mjuk. Tillsätt tre droppar grön karamellfärg. Strö lätt med glitter och blanda väl. Kylskåp i en timme eller tills lätt ställa in. Med skärande rörelser, lätt kombinera glittrade degen i smältost blandningen precis tillräckligt för att skapa ett virvlande mönster.

• Placera betet i en återförslutbar plastpåse eller en liten lufttät behållare och ställ i kylskåp tills det är helt fast. Detta recept kan frysas i upp till tre månader före användning.

• Rulla en liten mängd deg och packa det fast på din krok. Degen beten fungerar särskilt bra med ost krokar, som är små diskant krokar med en virvlade centrum för att bidra till att stödja betet när fisk slår hårt. Till skillnad från kommersiella beten, detta bete inte flyta, så du kanske vill använda en bobber för att avbryta betet sex till tolv inches från botten.