mynewspapers.net

Hur man gör gratis internationella samtal från datorn

Hur man gör gratis internationella samtal från datorn


Med tillkomsten av VOIP (röst över Internetprotokoll) kom gratis internationella samtal från din dator. För det mesta, var dessa begränsade till att ringa samtal till andra datorer. Nu finns det dock flera program som gör att du kan ringa gratis internationella samtal från din PC till telefoner, mobiler eller andra datorer.

Instruktioner

• Välj en VOIP-tjänst. Ett par program som låter dig ringa gratis internationella samtal till andra telefoner är MediaRingTalk.com och VOIPBuster.com (se resurserna nedan). MediaRingTalk kan du gratis PC till PC-samtal var som helst i världen och gratis PC till telefon samtal till 8 globala destinationer, inklusive USA, UK, Kanada, Kina, Singapore, Australien, Taiwan och Hong Kong. VOIPBuster.com kan du gratis PC till telefon samtal i 36 olika länder. Dessa gratis samtal begränsas dock till fasta telefoner och tilldelas till kunder som har köpt krediter.

• Registrera dig för ett konto. Du måste skapa ett användarnamn och ett lösenord, en giltig e-postadress och det land som du bor i.

• Öppen upp din e-post till bekräfta ditt konto och följa länken för att ladda ner mjukvaran. Dubbelklicka på filen och följ instruktionerna för att installera programmet.

• Koppla in ditt headset i huvudet telefon och högtalare uttagen.

• Gå till "Start Menu" och öppna upp programmet. När ansökan har öppnat upp, det ser ut som en telefon. Slå numret som du vill ringa på tangentbordet och klicka på "Samtal" och tala normalt.