mynewspapers.net

Hur man gör Graffiti Wildstyle alfabetet

Hur man gör Graffiti Wildstyle alfabetet


Wildstyle graffiti är en stil som omfattar traditionell graffiti tekniker med en twist. Wildstyle graffiti vanligtvis beroende av mer övergripande visuella presentation än faktiska innehåll, gör de flesta graffiti i denna stil svårläst. Wildstyle graffitikonstnärer ofta överlappar bokstäver och kombinera dem med symboler för att uppnå denna visuell effekt. Lära sig att göra wildstyle graffiti äger ger praxis, men en gång behärskar, dig ett konstnärligt medium för själv uttryck.

Instruktioner

• Airbrush konturerna av din alfabetet först. Hålla bokstäverna tätt när du målar dem. Traditionell graffiti betonar ofta mellanrum mellan bokstäverna, fylld med en massa skugga. Wildstyle fokuserar på nära kontakt mellan bokstäverna, med överlappande och länka. Lägg till slumpmässiga symboler för att länka ihop bokstäverna. Symboler kan inkludera pilar, en @ tecken, en stjärna eller något som passar arbetet. Använd en mörk färg för konturen.

• Färg ditt brev med samma levande neon färger traditionella till graffiti. Använda en mörkare färg för att betona de hårda linjerna och tillåta att dessa linjer att variera i tjocklek. Bilden av bokstäverna bör förekomma men lätt dold under putsade design.

• Airbrush en design av någon typ över din färdiga alfabet. En orm slingrar sig genom breven om och om igen tills det nästan döljer bokstäverna kan vara en bra idé. Målet för komposition som gör din publik ser svårt att se alfabetet dolda under raderna. Detta är vad som skiljer Wildstyle än traditionell graffiti former.