mynewspapers.net

Hur man gör gotiska armband

Hur man gör gotiska armband


Gotiska armband är en allvarlig tillbehör för tuffa gotiska klädsel och stil. Vanligen tillverkade av läder och liknar hundhalsband för groptjurar, är gotiska armband lätt att köpa, men roligare att göra själv. Med några leveranser och din egen personliga kreativa känsla är att göra gotiska armband ett bra sätt att uttrycka din stil. Här är hur.

Instruktioner

• Få ditt material tillsammans. Samla dina läder, snaps, limpistol, och diverse kedjor och dubbar. Alla dessa material kan hittas på tyg och hantverk butiker och järnhandel.

• Skär en läder manschett. Göra en läder manschetten att passa handleden genom att mäta handleden och skär en bit läder 2-3" bred för att passa med en liten överlappning. Skär 1/2" större än storleken av din handled att ge utrymme för snaps som skall tillämpas.

• Tillämpa snaps till läder manschetten med varmt lim. Detta är hur din manschett kommer att bo på dig, så återigen, Mät din handled och markera med en vit penna så att du placerar snaps på rätt plats. Bifoga två tryckknappar längs den 1/2" marginalen i ändarna av läder manschetten.

• Bestäm hur mycket dekoration du vill lägga på ditt armband. Några gotiska band har en stor design på toppen av bandet, medan andra är inredda hela vägen runt.

• Titta på ditt material och utforma din handled band. Du kan använda kedja som en kantlinje längs båda sidor av armband eller skapa en traditionell gotiska cross (fyra tippade) med dubbar eller spikar.

• Varmt lim eller superlim ditt material på din läder armband. Använd lim sparsamt så att det inte visar på läder. Om du är osäker, låg designen ut på papper först innan du börjar tillämpa på handleden bandet.

• Skapa ytterligare band av läder i olika bredder att lägga en mer intressant touch till ditt armband och lägga till skiktning effekter till dina tillbehör. Variera läder färger och utsmyckningar på var och en som de går upp din arm.