mynewspapers.net

Hur man gör gömda ringa samtal

Hur man gör gömda ringa samtal


Ibland är det nödvändigt att begränsa ditt nummer från den part som du ringer. Med en begränsad telefonsamtal, samtal från dig kommer att gå igenom, men den mottagande parten kommer inte att kunna se ditt nummer. Ditt telefonnummer kommer att vara effektivt dolda, om från en ex-partner, en misstänksam affärskontakt, en bill samlare eller vem du behöver ringa.

Instruktioner

• Kontakta tjänstleverantören telefon att begära att ditt nummer omvandlas till en privat lista. Hänsyn till att denna metod är permanent. Låt gå kundtjänst klargöra de olika funktionerna i konvertera ditt nummer till en privat lista som de inblandade priserna. Så fort tjänsten ställs in är ditt telefonnummer visas inte för någon du ringer.

• Använd kallar blockera för att tillfälligt dölja ditt nummer. Detta kan göras genom att ringa "* 67" före telefonnumret. Till exempel, i stället för att ringa 333-333-3333, du kommer att ringa * 67-333-333-3333. Detta kommer att göra ditt nummer visas som "Privat" till den person som tar emot telefonsamtalet.

• Gå över telefonens inställningar för att kontrollera om det finns något sätt att göra ditt nummer privata. När du har aktiverat funktionen privat samtal, kan du kontrollera om det fungerar genom att prova ett testsamtal på din hemtelefon. Nummerpresentatör bör säga "Privat".

• Ta kontakt med din mobiltelefon företag om du omedelbart inte kan lista ut processen i ändra inställningarna för att privat. Din telefon kan ha funktioner som du inte kanske känner till.