mynewspapers.net

Hur man gör godis buketter för kul & vinst

Hur man gör godis buketter för kul & vinst


Godis buketter är roligt och billigt att göra och spännande att få. De kan göras av en matris med godis och leksaker, göra dem oemotståndlig för nästan alla typer av kunden. Om du planerar att sälja din godis buketter, se till att få ett utbud av godis och tänka ut många olika sorters arrangemang att behaga människor i alla åldrar och livsstilar. Eftersom godis är billigt, köpa namn märken som kunder är säker på att älska och ta ut lite extra att göra en vinst.

Instruktioner

• Upprätta en budget för ditt godis bukett företag. Gå till en stormarknad som säljer godis i stora påsar till låga priser. Göra det samme för plastleksaker, falska blommor, serpentiner, vindsnurror, vaser, korgar och andra objekt som du vill lägga till i din buketter. Totala beloppet du kommer att spendera på material för din buketter.

• Plan ut varje bukett, inklusive arrangemang och pris. Pris mer intrikata buketter högre än enklare. Har olika buketter och priser så att det blir ett alternativ för varje typ av kund. Kontrollera dina priser lämna dig med en rimlig vinst. Om vinsten är besynnerliga, priserna på buketter är antagligen för hög och ingen kommer köpa dem.

• Göra ett tema för varje korg, kring vilken typ av godis i korgen. Typiskt, en person föredrar choklad, fruktig, sura eller andra sorters godis. Göra några olika buketter för dem som gillar ett val av godis.

• Göra en lös knytnäve med ena handen, sticka godis i hålet i handen så att de står upp som blommor i en vas. Spela med olika positioner, och när du har ett attraktivt arrangemang av flera godis, säkra godis med band eller snöre. Långa godis som klubbor, Tootsie rullar och godis barer kommer att hålla bra när bindas ihop på botten. Limma mindre godis till stem tråd så att de kommer att stå som lång godis.

• Placera ordningen i en vas, korg eller ett annat kärl. Eftersom godis kan har justeras efter binda, respace godis, se till att det ser ut som blommor i en bukett.

• Lägg till dekorativa föremål mellan godis, plastblommor, vindsnurror och andra små leksaker. Ju mer du saker vasen, desto mer godis kommer att tvingas att fan som blommor i en bukett. Fylla vasen upp kommer också att förhindra buketten från att flytta runt i hållaren.

• Annonsera din buketter under alla hjärtans dag, fjärde juli, mors dag, påsk eller andra helgdagar som vanligtvis firas med välsmakande trakteringen. Annonsera på ungdomsgårdar, kyrkor, skolor och andra faciliteter. Erbjuder att lägga ett kort till buketten med ett personligt meddelande eller schemalagda bukett leverans om du har transport.