mynewspapers.net

Hur man gör godis blomma Centerpieces

Hur man gör godis blomma Centerpieces


Godis blomma hörnstenarna gör en stor samlingspunkt på en födelsedag part tabell. De gör också en stor gåva korg för en part som klassrummet (se bara till att du har tillräckligt godis med blommor för alla) eller en romantisk överraskning på alla hjärtans dag. Välj vilken typ av godis du vill använda för att anpassa din viktigaste inslaget.

Instruktioner

Hur man gör godis blomma Centerpieces

• Se blommorna. Klippa blommig ledning i längder om 10 till 12 inches lång. Varje längd kommer att bli en blomma. Ta en godis (Använd 4 eller 5 i samma färg godis för varje blomma) och använda grön blommig bandet för att bifoga det till slutet av kabeln. Linda tejpen runt tvinnade slutet av godis och sedan runt kabeln. Lägga till en annan bit av godis ungefär halv tum nedanför den första, fästa den på samma sätt. Gör detta tills du har en blomma. Gör så många blommor som du vill.

• Klipp ut lämnar av grön konstruktion papper och fäst dem med tejp till blommiga stjälkar. Tulip-formade blad fungerar bäst (en avlång oval, med poäng i båda ändar).

• Placera blommor skummet i botten av korgen eller vas, sedan börja infoga blommorna i skummet. När blommorna har infogats, täcka skummet med mer godis bitar, mossa eller färgglada kulor. Moss fungerar bra för en korg, medan färgglada kulor ser bra ut i en glasvas.

• Böj varje tråd stam lite så att blommorna inte alla sticker rakt upp. Det viktigaste inslaget får en mer realistisk utseende.

• Lägga ett band till handtaget på korgen, eller knyt en rosett runt vasen. Inkludera ett Obs kort, om det kommer att ges som en gåva. Uppmuntra delaktiga av godis att lämna omslag på stjälkarna. När godis har ätits, öppna de omslag som ser ut som blommor.