mynewspapers.net

Hur man gör glass utan mjölk

Hur man gör glass utan mjölk


Människor som inte äter mjölk av någon anledning behöver inte undvika glass. Många livsmedelsbutiker bär nu en mängd glass med soja eller kokosmjölk. Om du föredrar hemmagjord glass, kan du göra något liknande. Helt enkelt ersätta grädde och mjölk i din glass recept med kokosmjölk att uppnå en rik, krämig konsistens utan några animaliska produkter. Glass med kokosmjölk blir naturligt kolesterol gratis, full av hjärtvänlig fetter och perfekt för dem som inte kan eller inte äter mjölkprodukter.

Instruktioner

Hur man gör kokosmjölk glassen i en GlassmaskinFrysa den inre behållaren som följde med din Glassmaskin över natten.Blanda kokosmjölk, socker, aromämnen och skvätt salt i en stor skål tills sockret löser sig helt.Häll glass blandningen i din Glassmaskin frys behållaren och placera inne i enheten.Lägg till is och salt enligt anvisningarna.Kör i Glassmaskin per enhetens instruktioner. Du kan äta glass direkt eller förvara den i en frys-säkra behållare för upp till 1 vecka.

Hur man gör kokosmjölk glass utan en GlassmaskinBlanda kokosmjölk, socker, aromämnen och skvätt salt i en stor skål, rör tills sockret löser sig helt.Häll glass blandningen i 0.454kg. kaffe kan.Tejpa 0.454kg. kan avsluta med silvertejp, att se till att flytande insidan inte kan läcka.Placera 0.454kg. kan inuti 1,36 kg. kan.Pack större kan med is och bergsalt och tejp stängt.Rulle större kan fram och tillbaka på golvet, bänkskiva, tabell eller annan hård yta i 10 minuter.Öppna större kan, ta bort mindre kan och ta bort locket. Rör glassen med en spatel.Retape liten burk för att försegla och placera den inuti större kan. Packa med is, retape locket och rulle i ytterligare 10 minuter. Du kan äta glass direkt eller förvara den i en frys-säkra behållare för upp till 1 vecka.