mynewspapers.net

Hur man gör glass godis arrangemang

Hur man gör glass godis arrangemang


Godis arrangemang är liknar blommor, frukt eller cookie arrangemang. Skillnaden är att i stället för blommor eller frukt, godis för att göra flesta av design. En ordning som är enkel att göra, och är visuellt tilltalande, är en godis fruktglass arrangemang. Detta arrangemang är klar inuti en sundae maträtt och ger en illusion av att det finns en sundae tillverkad helt i godis. Detta arrangemang är billig, och gör en fin present för alla godis älskare. Du kan använda en eller två färger av godis för en sundae tema, eller använda ett slumpmässigt sortiment av godis.

Instruktioner

• Fyll fruktglass kupa med diverse godis - färgglada inslaget godis ser bäst inuti skålen. Du kan använda ett tema, som alla en färg eller en blandning av två färger, eller använda slumpmässiga typer av godis. Prova att använda vita godis för glass, choklad för choklad sås, röd godis för jordgubbssås eller ett körsbär på toppen och gul godis för karamell.

• Tejpa styrofoam bollen till toppen av fruktglass skålen. Detta simulerar den runda formen av glass.

• Hålla mig flera klubbor slumpmässigt i frigolit bollen. Tejpa andra sorters godis runt klubbor. Försök dölja tejpen så mycket som möjligt.

• Rullas ihop några färgade band med sax, genom att dra i menyfliksområdet över öppna bladet av saxen med tummen. Se till att inte klippa din tumme som du krypa i menyfliksområdet. Tuck band runt att godis och tejpen på plats.

• Sticka en peppermint pinne till frigolit bollen nära toppen. Lämna minst hälften av pinnen sticker upp från bollen för att simulera ett sugrör eller sked sitter inne godis glass. Du kan också stoppa en riktig sked inuti arrangemanget.