mynewspapers.net

Hur man gör Gerbera Daisy pannband

Hur man gör Gerbera Daisy pannband


Konstgjorda gerbera daisy blommor är stora och ljusa, och när bifogas ett pannband, de tillåter användaren att göra ett roligt, färgglatt uttalande. Gerbera daisies liknar den vanliga vita daisy men har större blommor huvuden med två till tre lager av kronbladen utspridda ovanpå varandra runt en stor rund centrum. Gerbera daisies kommer också i en mängd färger såsom rosa, orange, gult, rött och vitt. Dessa pannband ger ett roligt tillbehör till ditt barns eller liten flickas garderob.

Instruktioner

• Mät ditt barns huvud med ett måttband. Tillsätt 1 ½ inches till det mätningen.

• Klipp en remsa av mjukt tyg som är 2 ¼ tum bred och mätning av ditt barns huvud plus 1 ½ inches. Använda sax eller roterande verktyg för att skära tyget.

• Vik tyget över ½ tum mot mitten långa ändar. Köra ett varmt strykjärn över veck att trycka dem. Använd inte steam trycka veck.

• Lägg en sträng som är längre än tyget i mitten av remsan mellan veck. Vik remsan på halv lång väg över strängen så att de invikta kanterna möta. Dra i snöret mot mitten luckan så det inte kommer vara sytt till tyget. Sy ½ tum från slutet. Sy de långa vikta kanterna på tyget med en symaskin och tråd för att skapa ett tyg rör. Lämna en ½ unsewn från båda ändar.

• Dra strängen mot sydda veck. Sy längs mellersta vikningen så båda långa kanterna sys. Lämna en ½ tum från ändarna unstitched.

• Skär en bit av bomull gummiband som är en ½ tum kortare än mätning av ditt barns huvud. Knyt ena änden av bit snöre inuti tyget röret till en säkerhetsnål. PIN säkerhetsnål till slutet av elastiska. Dra den andra änden av strängen så elastiska dras genom röret tyg. Sluta dra på strängen när det hela elastiska bandet är inuti röret.

• Scrunch upp tyget för att avslöja ändarna på det elastiska bandet. Överlappa ändarna av elastiska med en ½ tum. Sy ändarna av elastiska tillsammans med sicksacksöm eller tillbaka stygn.

• Vik ena änden av tyget tillbaka i sin egen av ½ tum så att du har en vikta slut. Tryck i slutet som inte viks inne i vikta slutet så vikta slutet överlappar i Övik slutet. Sy ihop de två ändarna med sicksacksöm eller tillbaka stygn.

• Förbereda gerbera daisy. Ta bort stjälken och alla hårda plast bitar från baksidan av blomman med händerna för att hindra dem från att skada barn. Skär plast backade bort blomman med sax om det behövs. Separat kronblad rundor från plast komponenter.

• Fäst daisy huvudbandet. Satte den största kronblad runt över området av bygeln där tyget slutar där sys ihop. Hand-sy kronblad runt till huvudbandet. Montera kronbladen tillbaka till en blomma form genom att lägga till en punkt av varmt lim till centrum av varje kronblad runt som du lagrar dem ovanpå varandra för att återskapa daisy. Hand sy eller varmt lim en knapp eller stora plast pärla till centrum av kronbladen att skapa mitt i blomman.