mynewspapers.net

Hur man gör Gerber Daisy buketter

Hur man gör Gerber Daisy buketter


Stora, färgglada blommor med stadiga stjälkar, Gerber prästkragar är populära val för buketter. Oavsett om ett bröllop, bal eller mors dag, passar en Gerber daisy bukett räkningen för en enkel, färgstark utseende. Om kostnaden är en faktor, passar att göra en daisy bukett fint in i din budget, särskilt när användande Gerber prästkragar från din trädgård och band som du kan ha hemma.

Instruktioner

• Skär Gerbera daisies färskt från trädgården eller köpa på en lokal blomsterhandel. Välj blommor som har ljusa gröna blad med ingen brun eller gul färg och blommor som inte vissnande. Skär stjälkarna i 45 graders vinkel och till en längd av 8 inches.

• Ordna fyra till sex prästkragar i handen. Använda fler eller färre blommor, beroende på storleken av bukett du vill och använda alla en färg eller olika nyanser i samma färg grupp. Placera ett gummiband runt den övre delen av stammarna att hålla ihop.

• Skär en 18-tums längd på 2-tums bred Organzaband i en färg för att matcha Gerber prästkragar. Håll bandet mot stjälkarna direkt under blomman cheferna lämnar en 5-tums svans av menyfliksområdet lös. Wrap resten av bandet ner 4 inches och sedan tillbaka så det finns en 5-tums svans band kvar.

• Knyta de lösa ändarna av bandet i en båge framför buketten. Klipp ändarna av stjälkarna så att de även.