mynewspapers.net

Hur man gör gelatin kapslarKunskap om alternativ medicin ökar, många entusiaster hälsa börjar göra sina egna gelatin kapslar att ge deras dagliga kosttillskott eller andra naturliga ingredienser de anser nödvändiga för att upprätthålla sin hälsa. Att göra din egen kapslar är ganska enkel och kan vara kostnadseffektivt samt. För att göra piller, behöver du ett tak kit som vissa kosttillskott och pulver att få ett bra slutresultat. Kapslarna kan sedan lagras i en plastflaska och hålls som affären medicin.

Instruktioner

• Använd tak kit för att göra 50 kapslar på en gång. Varje kapsel kommer att hålla ca 400 mg, vilket innebär att du cirka 20 gram dextros/filler och 2500 mg DHEA eller en annan tillägg att fylla din 50 kapslar.

• Mäta upp dessa två pulver i medicinska skala. Inte guesstimate, som dessa piller kommer att förtäras. Ta mätningar av dextros och DHEA (eller andra valda tillägg) och blanda de två pulver tillsammans. Gör detta genom att sätta dem i en förseglad behållare och skaka kraftigt i tre till fyra minuter.

• Lager den övre plattan på tak-maskinen på bottenplattan samtidigt som du vrider distanserna så finns det ett litet mellanrum mellan de två plattorna. Öppna en tom gelatin kapsel och placera den på längden i topplattan hålen. Fyll alla 50 hål och sedan fylla halvorna med pulver blandning. Släppa distanserna så den övre plattan går ner blankt på bottenplattan.

• Placera kort halvorna av kapslarna på fyllda kapslarna, att trycka fast så de är smält ihop ordentligt. Sedan bara vända din tak maskin upp och ner och häll de lossade kapslarna i en plastbehållare. Dra ut någon som håller sig till maskinen. Lagra dina kapslar på en säker, torr plats.