mynewspapers.net

Hur man gör gängade insvept örhängenGängade örhängen är utsökt delikat och komplicerade visuellt ännu bedrägligt enkla att skapa med lite tålamod och fingerfärdighet. Lätta och glada, purposefully mönstrade örhängen lindade med färgglada brodertråd som påminner om sträng konsten så populär i craft medvetna 1970-talet och är ofta kallad peruanska sträng örhängen. Som ett sant hantverk projekt görs tråd-inslaget örhängen främst med billiga leveranser i lokala butiker eller i hemmet.

Instruktioner

• Skär tråd för basen av örhängena. Mäta en 7-tums längd av 18-gauge tråd. Skär med en avbitare. Mät och kapa en andra 7-tums längd av 18-gauge tråd.

• Forma de två kapade bitarna av tråd i teardrops. Håll mitt i en 7-tums wire bit mot Dornen (eller någon annan fast cylindern) och dra de två sidorna runt tills ändarna kors. Upprepa med den andra halvan av tråd. Åtgärd 1 tum från båda skär ändarna av tråd ovalerna använda en linjal. Markera med vattenlösliga markören. Korsa kabeländarna av en bit på de markerade punkterna att bilda en teardrop form och böj ena änden av kabeln runt den andra slut precis tillräckligt för att hålla den på plats. Upprepa med den andra kabeln.

• Skapa två 5-tums längder av ihoprullade 22-gauge tråd. Mät och kapa två 14-tums bitar av 22-gauge tråd. Detta är den ringlande sladden. Mät och kapa en 12-tums bit 18 gauge tråd. Detta är den kabel att bilda den ringlande sladden runt. Linda centrum av en bit av ringlande tråd runt centrum av kabeln. Hålla den ringlande sladden på plats med en hand och vira den runt ena sidan av kabeln jämnt men inte så hårt att den ihoprullade tråden inte kan glida på kärnan tråd. Linda den andra hälften runt kabeln. Skjut den ihoprullade tråden av kärnan och upprepa med den andra halvan av ringlande tråd. Dra i ändarna av båda ringlar kablarna till något separat spolarna.

• Haka böjda toppar teardrop sladdar. Skjut en bit av ihoprullade kabeln till en av teardrops. Klipp bort eventuella överskott ringlar tråd. Nypa spolarna tätt på böjar på toppen av teardrops. Cross böjda ändarna av droppformade tråd och vira ena sidan av korsade upp runt den andra med platt näsa smycken tång, så att 3/4 tum av tråd att sticka upp direkt från droppformade. Upprepa denna process på den andra teardrop.

• Montera de tre färgerna i Broderiet floss. Mät och kapa två 12-fots längder av första färg, två 8-fots längder av andra färg och två 6-fots längder av tredje färg. Riva upp varje längd broderi floss i sex singeln strandar. En enda strand av varje färg används på varje gängade radbruten örhänge.

• Trä brodertråd på örhängena första färg. Slips i slutet av tråden runt halsen på droppformade med tre knop. Dra tråden ner över baksidan av örhänget till centrum av botten av droppformade och loop mellan två spolar. Dra tråden tillbaka upp över framsidan av örhänget till toppen och slinga över spolen till vänster av bundet tråden. Dra ner på baksidan och loop mellan spolarna precis till höger om den första tråden. Fortsätta att slinga på detta sätt, rör sig moturs, dra tråden upp främre och ner på baksidan av örhänget, tills hela teardrop crisscrossed med tråd. Slips i slutet av den första tråden runt toppen av droppformade tryggt med tre knop på topp. Upprepa med samma färg på andra örhänget.

• Lägg den andra färgen. Slips i slutet av den andra färg strängen till toppen av droppformade. Ta tråden ner på baksidan av örhänget till centrum av botten av droppformade och loop i utrymmet mellan spolarna. Dra tråden upp framsidan av örhänget. Räkna 12 rullar ner till höger sida från toppen av den droppformade och loop andra färg tråden mellan 12 och 13: e spolarna från toppen. Dra tråden ner på baksidan och loopa igenom loppet precis till vänster om den första tråden av den andra färgen längst ner. Fortsätta gängning och inslagning hitåt, medsols, tills den andra tråden är nivån på båda sidor. Knyt på utrymmet mellan de 12 och 13 spolarna från toppen av örhänget till vänster med två knutar att säkra. Upprepa med den andra teardrop.

• Lägg till tredje färg. Räkna 12 spolar ner från den översta gängade spolen andra färg sträng på höger sida och slips i slutet av den tredje färgen det att säkra. Wrap och slinga tråden med samma metod som den andra färgen tills båda sidor är kopplade till samma punkt. Upprepa med den andra teardrop örhängen.

• Skapa öglan för att hålla Öronkrokarna överst på örhängena. Nypa tråd på toppen av en av örhängena mellan runda-näsa smycken tång. Luta binda något till höger och vira tråd över på ovansidan av tång för att skapa ett slutet kretslopp. Spolen tråd sträcker sig utöver öglan runt halsen på örhänget. Skär det utskjutande slutet jäms med sidan med tråd snips. Upprepa med den andra örhängen.

• Linda halsen örhängen dekorativt med tråd. Skär två 3-tums bitar av 18 gauge tråd. Nyp i slutet av en av de kapade bitarna av tråd runt halsen av ett örhänge, strax under slingan för öra krok. Hålla på plats med smycken tången och tätt wrap tråden ner halsen på örhänget. Trimma i ryggen med avbitare, lämnar 1/4-tums överskott. Håll radbruten halsen på örhänget mellan två fingrar och nypa utskjutande slutet av tråd med tips smycken tång. Böj upp och in till centrum av halsen för att säkra. Upprepa denna process med den andra 3-tums bit tråd och örhänge.

• Göra och lägga till Öronkrokarna i. Skär två 3-tums bitar av 18 gauge tråd. Åtgärd 1-tums från ena änden av en av de 3-tums ledningar och wrap kabeln runt runda näsa tång då tills två slutar cross för att bilda en cirkel. Krok den korta änden av open wire cirkel genom öglan på toppen av en av örhängena. Hålla på plats med tången och Linda återstoden av kortsidan av wire cirkel upp långsidan att säkra. Håll en penna precis ovanför radbruten binda av öra krok och push binda något att ena sidan av wrap. Loop kabeln över pennan för att skapa öra krok. Böj i slutet upp något med runda nosed tången. Upprepa med den andra kabeln och örhänge. Fil ändarna av Öronkrokarna i tills slät.