mynewspapers.net

Hur man gör fyrkantiga handduk kakorHandduk kakor är ett allt mer populärt val för dekorationer eller hörnstenarna för möhippor, födelsedagskalas eller möhippor. De kan även användas på baby duschar med baby handdukar och tvättlappar som mamma-till-vara kommer att behöva för sitt barn. Fyrkantiga handduk kakor skapa ett elegant utseende och gör en vacker bröllop eller födelsedag gåva. Det bästa är att de är billiga och lätt att göra.

Instruktioner

• Linda den stora badlakan runt rutan. Fästa i ändarna tillsammans under rutan så att handduken kommer att stanna på plats. Detta blir det understa lagret av handduk kakan.

• Vik den första handduken en gång horisontellt och två gånger vertikalt för att skapa en kvadrat. Säkra handduken med säkerhetsnålar. Wrap begagnad handduken runt den vikta handduken, och därefter svepa in den tredje handduken över andra. Säkert på plats med säkerhetsnålar att göra det mellersta lagret av handduk kakan.

• Vik hörnen av tvättlapp i varandra tills du har en kvadrat. Säkert på plats med säkerhetsnålar. Linda de andra två tvättlappar runt först och säkra dem på plats med stift. Detta kommer att vara det översta lagret av tårtan.

• Placera det nedersta lagret på tårta stativ genom att placera dubbelhäftande tejp längs botten. Placera det mellersta lagret av kakan ovanpå det nedersta lagret och säkert på plats med säkerhetsnålar. PIN det översta lagret på toppen av tårtan och säkra med hjälp av stift.

• Linda ett band runt utsidan av varje lager av kakan. Använda säkerhetsnålar och dubbelhäftande tejp för att skydda på plats. Fäst ändarna tillsammans eller knyta dem till en rosett.

• Skingra de silk blomblad över varje lager av kakan. Placera de silke blommorna intermittent runt kakan med dubbelhäftande tejp. Färgerna på blomblad och blommor kan matcha temat för ditt evenemang. Du kan också välja kaka toppers som matchar temat; ljus, bad lotion och badsalt är ett populärt val för möhippor. Dekorera tårtan genom att sprida ut din kaka toppers runt kakan; Placera blommor eller en av kaka toppers på toppen av kakan. Håll alla dekorationer på plats med dubbelhäftande tejp.