mynewspapers.net

Hur man gör fuktig Cupcakes med en Baby tema

Hur man gör fuktig Cupcakes med en Baby tema


Fuktig cupcakes kan vara den perfekta söt behandla att få till en vän eller familjemedlems baby dusch. Om barnet är en pojke eller en flicka kan dessa cupcakes användas som dekorationer och dessert. De flesta baby-tema muffins börja med grunderna i att göra en sats av cupcakes, och sedan är det upp till dig att göra den dekorera. Dekorera din muffins kommer att kräva färgad glasyr. För en rolig touch kan du lägga en godis napp till varje cupcake.

Instruktioner

Baka fuktig muffinsFölj instruktionerna på din box kaka mix att blanda smeten. De flesta tårta mixar behöver ett ägg och matolja. Lägga till en extra 1/4 kopp olja per låda med kaka mix att göra cupcakes extra fuktig.Värm ugnen till temperaturen på rutan, vanligtvis 176 grader C.Ställ en ugnsfast kopp inuti varje kopp innehavaren av muffinsplåt. Fyll varje bakning kopp ungefär tre fjärdedelar med smeten. Placera i ugnen och sätt ugnen timern för kortast tillagningstid nämns på rutan i kaka mix. Om du koka muffins kommer de inte att fuktig.Ta muffins ur ugnen när tillagningstiden är komplett; var noga med att använda ugn handskar för att undvika att bränna dina händer.Testa två eller tre cupcakes genom att infoga och ta bort en tandpetare in till centrum. Om smeten fastnar på tandpetare, laga muffins i ungefär tre minuter och kör testet igen. Fortsätt detta tills en tandpetare kommer ut ren.Tillåta cupcakes att svalna i minst en timme innan du börjar inreda. Om du börjar medan cupcakes är varma smälter glasyren.

Dekorera Baby tema muffinsBlanda koppar grädde färg med buttercream isbildning om du gör ljus hud tonas cupcakes. För en medium hudton kan du sakta blanda choklad isbildning i buttercream och koppar färg blandningen tills du når den färg du vill. Du kan använda choklad isbildning för mörka hudtoner.Sprida hudton florsocker smidigt över varje cupcake med en spatel.Smält choklad och gul smälter godis enligt anvisningarna på paketet. Fyll en disponibel dekorera påse med varje färg av smält godis.Sprida ut en bit bakplåtspapper och med gul godis squeeze ut ovaler ungefär en fjärdedel området i toppen av muffins. Gör en oval per cupcake. Sticka en liv sparare gummy i centrum av varje oval för att göra godis nappen. Cool nappar i kylskåp tills de hårdnar.Sprida ut en annan bit pergamentpapper och med choklad godis användning nummer två decorating tips för att pressa ut tunna lockar för hår. Göra en curl per cupcake. Placera lockarna i kylskåp tills de svalt.Använd den smälta chokladen i påsen med nummer två utsmyckning tips för att rita två rader av nöjd sovande ögon och en leende mun på varje cupcake.Lägg hud färgad glasyr i en disponibel dekorera väskan och använda nummer två decorating tips för att pressa ut en liten klump av isbildning i centrum av varje cupcake. Detta gör de barn näsor.Ta nappar och lockar ur kylen när de har svalnat. De bör skala rätt bort pergamentpapper. Sticka varje curl på toppen av barnets huvud och varje napp i centrum för varje barns mun.