mynewspapers.net

Hur man gör frisyrer från 1940-talet

Hur man gör frisyrer från 1940-talet


Det är lättare att skapa frisyrer från 1940-talet nu än det var på 1940-talet. Kvinnor av decenniet tog stolthet i sitt hår, och tvättade håret på kvällen, i rullar eller pin curls och sov i dem så att lockarna skulle ställa över natten. De kammade sitt hår till utarbeta upp-dos och lirkade in lockar eller seger rullar. Du kan uppnå samma utseende idag genom att sätta ditt hår i rullar eller pin curls, eller ta den enklare vägen och använda varma valsar och locktänger.

Instruktioner

Seger rulle Updo

• Ange din lugg och hår på huvudet i två stora rullar. Du kan ange håret blöt i vanliga hår rullar som de gjorde på 1940-talet, eller kan du använda varma rullar.

• Dra håret upp från sidorna och tillbaka till toppen av huvudet och Ställ in den i fyra stora rullarna. Alla rullarna bör sitta på toppen av huvudet. Låt rullarna torka om du ställer ditt hår våt, eller svalka dig, om du använder hot rollers.

• Ta rullarna ur håret, med hjälp av hårnålar att diskret hålla rullar på plats. Tanken är att ha flera seger rullar väl synlig runt toppen av huvudet. Spraya med hårspray att hålla den på plats.

PIN Curls

• Kam genom håret fuktig och del en liten del av håret ca 1 tum med 1 tum med en råtta kam. Detta är en kam som har en lång svans i ena änden för att göra separata delar i håret.

• Håll hårlocken och Linda det runt spetsen av fingret. Skjut bort fingret och hålla intill hårbotten, sätter det med ett hårspänne. Fästa en annan hår klipp gå åt andra hållet i en kors-mode. Fortsätta göra så runt hela huvudet.

• Ta bort pin lockarna när håret är helt torrt. Använda fingrarna för att kamma ut lockarna.

• Gör en del på ena sidan av huvudet, och en vacker hår tillbehör pin lockarna ut åt sidan.