mynewspapers.net

Hur man gör Frankensteins ärr

Hur man gör Frankensteins ärr


Barn och vuxna, njuta klä upp som Frankenstein på Halloween. Frankenstein är en bekant syn på trick-or-treat krets och på Halloween-fester. Kostym, är dock inte komplett utan den klassiska "Frankenstein ärr". Även om du kan köpa färdigsydda masker, de saknar äkthet, och en mask kan blockera vyn för ett barn när han är ute samla sin trakteringen. Du kan göra din egen skrämmande letar Frankenstein ärr som kommer att komplettera och slutföra din kostym på nolltid.

Instruktioner

• Skapa din bas. Innan du kan mode din Frankenstein ärr, kommer att du behöva ge din hy en beklämmande översyn. Gäller ljus gröna ansikte måla ansikte och hals med din make-up svampar. Häll färgen i en skål och doppa din svamp i den. Därefter med din svamp, gäller ansiktsmålning av försiktigt blotting det på huden. Om du trycker för hårt, ser färgen ojämnt och fläckiga.

• Rita en svart linje. Med din svart ansikte färg och en tunn pensel make-up borste, måla en 3 tums linje på din kind, att linjen är rak och mörka.

• Se över linjer. Efter din 3 tums linje har torkat, applicera tunna arga linjer över den så att det ser ut som ärret har stängts med suturer. Se till att din ursprungliga linje har torkat helt innan du lägger till den arga linjen, eftersom om du inte gör färgen kommer smeta.

• Tillämpa röda ansikte måla. Efter dina ärr har torkat, redogöra för några av de svarta linjerna med rött ansikte färg. Detta kommer att ge din Frankenstein ärr ett mer autentiskt och "färsk" titta på den.

• Dra falska blod droppar. Efter dina ärr har torkat, rita små röda droppar med rött ansikte färg, precis nedanför ärret med en tunn make-up borste. Detta kommer att göra dina ärr som ser ut som det är blödning.