mynewspapers.net

Hur man gör förkläden från overaller

Hur man gör förkläden från overaller


Förkläden skyddar kläderna som du bär från spill förknippas oftast med matlagning och bakning. Du kan köpa ett nytt förkläde eller göra en själv av ett par gamla overaller. Övergripande är förkläden användbara eftersom de har ett stort antal fickor som är perfekta för kryddor, recept eller någon annan matlagning eller bakning relaterade objekt. Denna enkla process kan du skapa ett förkläde som är unik och kreativ.

Instruktioner

• Skär benen på overallen på knäet eller kortare, beroende på hur länge du vill din förkläde vara. Lämna ca 1/2 tum för att göra fållen.

• Skär overallen längs sidsömmarna. Lämna knapparna överst på overallen klippt eller fäst.

• Skär botten av axelbanden, där de möter med den huvudsakliga delen av tillbaka tyget. Du bör ha två löst axelband som klipps fortfarande på framsidan av overallen. Eftersom du skär längs sidsömmarna och axelbanden, ska den baksida tyg bit vara helt fristående. Du kan kasta detta bort eller återanvända den.

• Ställ in overaller med framsidan nedåt på ett bord. Placera en färgruta för tyget mellan två ben att fylla gapet. Se till att framsidan av färgrutan vänd nedåt så att det syns från framsidan av förklädet. Sy den färgrutan av tyg på plats så att framsidan av förklädet är kontinuerlig, utan luckor.

• Hem i botten och på sidorna av rampen. Detta ger det ett snyggare utseende.

• Mäta längden på axelbanden och bestämma hur länge du vill ha halsremmen för rampen. Sy banden tillsammans på den längden och ta bort alla extra tyg.

• Sy en bit tyg eller en rem på varje sida av rampen, om i midjehöjd. Dessa band gör att du kan knyta den bakom dig när du sätter det på, så se till att det är tillräckligt lång för att uppnå sitt syfte.