mynewspapers.net

Hur man gör födelsedagskort med Microsoft Office

Hur man gör födelsedagskort med Microsoft Office


Microsoft Office har ett fullt fungerande program som du kan använda för att göra födelsedagskort. Microsoft Office Publisher har inbyggd verktyg och mallar som är för grafik projekt. Du kan börja direkt genom att skanna igenom mallarna. Med det här programmet kan du välja stilen och ändra varje aspekt av födelsedagskort. Sedan kan du skriva ut och vik din skräddarsydda födelsedagskort. Microsoft Office kan vara tillgängliga via din dator eller du kan hämta en testversion.

Instruktioner

• Öppna Microsoft Publisher från "Program Files", "Microsoft Office" och sedan "Microsoft Publisher." Till vänster i programmet består av mallarna i Publisher har att erbjuda. Under "Populära publikationstyper" är i mitten av skärmen, en Snabbstart fliken för "Gratulationskort." Dubbelklicka på det alternativet.

• Klicka på "Födelsedag" överst på sidan under titeln "Hälsningen korten". Förhandsgranska födelsedagskort genom att klicka en gång. I det övre högra hörnet visas förhandsgranskningen.

• Ändra alternativen under förhandsgranskningsskärmen. Klicka på pilen under den "Färgschema" markeringen. Detta kommer att förändras födelsedagskort viktigaste färger. När du väljer det här alternativet ändras färgerna på kortet i skärmen förhandsvisning. Ändra "Teckensnittsschemat" samt genom att klicka på pilen.

• Ändra dina alternativ. Välj "Storleken," Detta är den fällbara aspekten av födelsedagskort. Du kan bestämma kvartal top, fjärdedel sida eller halv sida fällbara. Ändra layout kommer att ändra alla kort. Klicka på fliken "Skapa" för att göra detta. Justera inte detta alternativ om du är nöjd med din nuvarande layout.

• Anpassa storleken på vänster sida. Klicka på "Ändra pappersstorlek." Välj en mall storlek eller "Sida" och "Marginaler" till höger på sidan. Klicka på "OK" för att spara ändringarna.

• Klicka på bilden på kortet födelsedag. En ruta kommer att beskriva specifika bilden. I verktygsfältet, välj "Infoga", "Bild" och sedan "ClipArt" eller "från"fil. Lägga till en personlig bild som den födelsedag--författarhedersgäst eller ett landskap.

• Tryck på texten på kortet. En ruta kommer att beskriva detta också. Skriv i formuleringen och ändra teckensnitt, färg och storlek från Snabbstart ovan adresskortsmallen födelsedag.

• Upprepa steg 6 och 7 på insatsen av kortet. Klicka på siffrorna längst ner på sidan för att hoppa på insidan eller bakom födelsedagskort.

• Spara och skriva ut födelsedagskort i Microsoft Office Publisher. Klicka på diskikonen om du vill spara ditt arbete. Markera ikonen för skrivaren för utskrift. Vik kortet enligt storleken i steg 4.