mynewspapers.net

Hur man gör fluffig tyll stråkar

Hur man gör fluffig tyll stråkar


Du kan använda fluffig tyll bågar för en mängd olika saker: att göra en flickans Hårsnodd, en part dekoration eller att dekorera en gåva. Tyll kan vara svårt att arbeta med eftersom det är hala och skeva. Ofta är det svårt att säga vilket lager är på topp. Använda en kudde eller en bit kartong som du kan fästa tyll till när skiktning. Detta förhindrar tyll från att halka runt.

Instruktioner

• Skär tyll för att vara 6 inches bred och 108 inches lång. Detta kommer att vara den fören delen av bågen. Skär en annan bit av tyll 6 inches bred av 15 inches lång. Detta är för svansen på bågen.

• Pin 6-tums sidan av tyll (topp och botten) snitt för fören till kartong eller kudde. Åtgärd 8 inches och sedan fästa den andra sidan av tyll. Vik tyll över för att nå den början delen av tyll som var nålas ner. Re-nåla fast tyll, att sätta stiften genom det nya översta lagret och ursprungliga bottenlagret. Vik tyll över för att gå tillbaka till andra sidan. Re-nåla fast den andra sidan och fortsätt vika och sätter tyll tills du har lagt alla tyll.

• Vik tyll skära för svansen på fören i hälften. Tie svansar runt i centrum av den vikta tyll på halva märket av svansar. Ta bort stiften och separat lager av tyll att göra en fluffig båge. Klipp svansen på fören till önskad längd.